Cati Gómez

Met meer dan elf jaar ervaring als Cortadora profesional de Jamón, professionele ham snijder, valt Cati Gómez op in de wereld van het snijden en de cultuur van ham. Haar passie voor de kunst van het snijden en de hamcultuur, samen met de unieke vaardigheden en kennis die ze bezit, maken haar tot een veelgevraagde professional door bedrijven over de hele wereld. Niet alleen bedrijven die gerelateerd zijn aan de wereld van ham, maar ook bedrijven uit andere sectoren kiezen haar als de professional die het voortouw neemt bij ham op beurzen en evenementen.

Cati Gomez cortadora en docent van the Ham academy

Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ.  Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.

Haar evenwichtige aanpak van theorie en praktijk heeft haar in staat gesteld om haar vaardigheden door de jaren heen te verfijnen en haar kennis met enthousiasme te delen aan The Ham Academy. Cati is niet alleen een ervaren Cortadora de Jamón, ham snijder, maar ook een expert in de ham gebied en een gepassioneerde educateur die zich inzet om haar liefde voor ham en haar kunst over te dragen aan toekomstige generaties ham liefhebbers.

ham-academy-cursus-ham-snijden-cortador
Gesneden spaanse ham, jamon door cati gomez. Cortadora. Cortador
Jamon gesneden door Cati Gomez, cortadora
Presentatie bord ham gesneden. Cortadora. cortador
ham snijden. Cursus cortador. cortadora.
ham gesneden door cati Gomez. Cursus ham snijden. Cortadora. Cortador

Cati’s opleiding 

 Cortadora  de Jamón Profesional

EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamón

juni 2013

Bilbao, Spanje

Cursus evenementen en strategien 

EICJ, Escuela el Jamón

juni 2013

Bilbao, Spanje

Specialitatiecursus snijen en bord presentatie

door Virgilio Sánchez

april 2014

Mogarraz, Salamanca

SDEN Wijn niveau 2

Het Wijninstituut

 juni 2016

Rotterdam

Cata y Maridage de Jamón

Sensojamón

Escuela Internacional de cortadores de Jamón

 nov 2017

Jaen, Spanje

Specialitatie cursussen ham snijden en bord presentaties

door Juan Pérez

2016 – 2017

San Bartolomé de la Torre, Huelva

Cursus specialitatie- en snijtechniek

Maestro Cortador Pedro José Pérez Casco

april 2017, juli 2018

Puebla de la Calzada, Badajoz

 Masterclass Corte de Paleta

Masterclass schouder snijden 

door Roberto González Santalla

De school – Corteacuchillo

januari 2019, Madrid

Curso Análisis Sensorial del Jamón

 Sensorische Analyse van de ham

Universidad de Extremadura

Servicio de Análisis e Innovación de productos de origen Animal (SIPA)

 februari 2019

Cáceres

Certified Sumiller Specialized in Sherry wines

Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen

“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez

 maart 2019

Jerez de la Frontera, Cádiz

Cursus voor gevorderden cortadores

Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje

januari 2020

Villanueva de la Serena, Badajoz

Certificaat Basis Gastronomie

Wijn & Spijs Cursus – Wijnstudio

juni-juli 2021

Amsterdam

Cursus Spain’s Pantry

ICEX SPAIN AND FOOD & WINES FROM SPAIN ACADEMY

Madrid  Mei – Juni 2023

Icex Ceco Platform

Next 

Coming soon

Next

Coming soon