Cati Gómez
Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.
Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ. Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.
Haar evenwichtige aanpak van theorie en praktijk heeft haar in staat gesteld om haar vaardigheden door de jaren heen te verfijnen en haar kennis met enthousiasme te delen aan The Ham Academy. Cati is niet alleen een ervaren Cortadora de Jamón, ham snijder, maar ook een expert in de ham gebied en een gepassioneerde educateur die zich inzet om haar liefde voor ham en haar kunst over te dragen aan toekomstige generaties ham liefhebbers.






Cati’s opleiding
Cortadora de Jamón Profesional
EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamón
juni 2013
Bilbao, Spanje
Cursus evenementen en strategien
EICJ, Escuela el Jamón
juni 2013
Bilbao, Spanje
Specialitatiecursus snijen en bord presentatie
door Virgilio Sánchez
april 2014
Mogarraz, Salamanca
SDEN Wijn niveau 2
Het Wijninstituut
juni 2016
Rotterdam
Cata y Maridage de Jamón
Sensojamón
Escuela Internacional de cortadores de Jamón
nov 2017
Jaen, Spanje
Specialitatie cursussen ham snijden en bord presentaties
door Juan Pérez
2016 – 2017
San Bartolomé de la Torre, Huelva
Cursus specialitatie- en snijtechniek
Maestro Cortador Pedro José Pérez Casco
april 2017, juli 2018
Puebla de la Calzada, Badajoz
Masterclass Corte de Paleta
Masterclass schouder snijden
door Roberto González Santalla
De school – Corteacuchillo
januari 2019, Madrid
Curso Análisis Sensorial del Jamón
Sensorische Analyse van de ham
Universidad de Extremadura
Servicio de Análisis e Innovación de productos de origen Animal (SIPA)
februari 2019
Cáceres
Certified Sumiller Specialized in Sherry wines
Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen
“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez
maart 2019
Jerez de la Frontera, Cádiz
Cursus voor gevorderden cortadores
Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje
januari 2020
Villanueva de la Serena, Badajoz
Certificaat Basis Gastronomie
Wijn & Spijs Cursus – Wijnstudio
juni-juli 2021
Amsterdam
Cursus Spain’s Pantry
ICEX SPAIN AND FOOD & WINES FROM SPAIN ACADEMY
Madrid Mei – Juni 2023
Icex Ceco Platform
Next
Coming soon
Next
Coming soon