Cati Gómez

Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.

Cati Gomez cortadora en docent van the Ham academy

Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn. 

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ.  Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.

Hans balanserte tilnærming mellom teori og praksis har gjort det mulig for ham å finpusse ferdighetene sine gjennom årene og entusiastisk dele kunnskapen sin ved The Ham Academy. Cati er ikke bare en erfaren skinkekutter, men også en ekspert på skinkefeltet og en lidenskapelig pedagog som er forpliktet til å videreformidle kjærligheten til skinke og kunst til fremtidige generasjoner av skinkeelskere.

ham-academy-cursus-ham-snijden-cortador
Gesneden spaanse ham, jamon door cati gomez. Cortadora. Cortador
Jamon gesneden door Cati Gomez, cortadora
Presentatie bord ham gesneden. Cortadora. cortador
ham snijden. Cursus cortador. cortadora.
ham gesneden door cati Gomez. Cursus ham snijden. Cortadora. Cortador

Catis utdannelse 

 Cortadora  de Jamón Profesional

EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon

juni 2013

Bilbao, Spanje

Curso de eventos y estrategias. 

EICJ, Escuela el Jamón

juni 2013

Bilbao, Spanje

Carving spesialitet kurs og styrepresentasjon

door Virgilio Sánchez

april 2014

Mogarraz, Salamanca

SDEN Vin nivå 2

Het Wijninstituut

 juni 2016

Rotterdam

Smaking og sammenkobling av skinke

Sensojamón

Escuela Internacional de cortadores de Jamón

 nov 2017

Jaén, Spanien

Spesialkurs for skinkeskjæring og tallerkenpresentasjoner

door Juan Pérez

2016 – 2017

San Bartolomé de la Torre, Huelva

Fordypningskurs og skjæreteknikk.

Maestro Cortador Pedro José Pérez Casco

april 2017, juli 2018

Puebla de la Calzada, Badajoz

 Schoulder skinkskärning mästarklass

Masterclass schouder snijden 

door Roberto González Santalla

De school – Corteacuchillo

januari 2019, Madrid

Skinke sensorisk analysekurs

 Sensorische Analyse van de ham

Universidad de Extremadura

Servicio de Análisis e Innovación de productos de origen Animal (SIPA)

 februari 2019

Cáceres

Sertifisert Sommelier Spesialisert på Jerez-viner

Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen

“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez

 maart 2019

Jerez de la Frontera, Cádiz

Cursus voor gevorderden cortadores

Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje

januari 2020

Villanueva de la Serena, Badajoz

Grunnleggende gastronomisertifikat

Wijn & Spijs Cursus – Wijnstudio

juni-juli 2021

Amsterdam

Spanias Pantry-kurs

ICEX SPAIN AND FOOD & WINES FROM SPAIN ACADEMY

Madrid  Mei – Juni 2023

Icex Ceco Platform

Next 

Coming soon

Next

Coming soon