Cati Gómez
Met meer dan elf jaar ervaring als Cortadora profesional de Jamón, professionele ham snijder, valt Cati Gómez op in de wereld van het snijden en de cultuur van ham. Haar passie voor de kunst van het snijden en de hamcultuur, samen met de unieke vaardigheden en kennis die ze bezit, maken haar tot een veelgevraagde professional door bedrijven over de hele wereld. Niet alleen bedrijven die gerelateerd zijn aan de wereld van ham, maar ook bedrijven uit andere sectoren kiezen haar als de professional die het voortouw neemt bij ham op beurzen en evenementen.
Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.
Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ. Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.
Hans balanserte tilnærming mellom teori og praksis har gjort det mulig for ham å finpusse ferdighetene sine gjennom årene og entusiastisk dele kunnskapen sin ved The Ham Academy. Cati er ikke bare en erfaren skinkekutter, men også en ekspert på skinkefeltet og en lidenskapelig pedagog som er forpliktet til å videreformidle kjærligheten til skinke og kunst til fremtidige generasjoner av skinkeelskere.
Catis utdannelse
Cortadora de Jamón Profesional
EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon
juni 2013
Bilbao, Spanje
Curso de eventos y estrategias.
EICJ, Escuela el Jamón
juni 2013
Bilbao, Spanje
Carving spesialitet kurs og styrepresentasjon
door Virgilio Sánchez
april 2014
Mogarraz, Salamanca
SDEN Vin nivå 2
Het Wijninstituut
juni 2016
Rotterdam
Smaking og sammenkobling av skinke
Sensojamón
Escuela Internacional de cortadores de Jamón
nov 2017
Jaén, Spanien
Spesialkurs for skinkeskjæring og tallerkenpresentasjoner
door Juan Pérez
2016 – 2017
San Bartolomé de la Torre, Huelva
Fordypningskurs og skjæreteknikk.
Maestro Cortador Pedro José Pérez Casco
april 2017, juli 2018
Puebla de la Calzada, Badajoz
Schoulder skinkskärning mästarklass
Masterclass schouder snijden
door Roberto González Santalla
De school – Corteacuchillo
januari 2019, Madrid
Skinke sensorisk analysekurs
Sensorische Analyse van de ham
Universidad de Extremadura
Servicio de Análisis e Innovación de productos de origen Animal (SIPA)
februari 2019
Cáceres
Sertifisert Sommelier Spesialisert på Jerez-viner
Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen
“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez
maart 2019
Jerez de la Frontera, Cádiz
Cursus voor gevorderden cortadores
Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje
januari 2020
Villanueva de la Serena, Badajoz
Grunnleggende gastronomisertifikat
Wijn & Spijs Cursus – Wijnstudio
juni-juli 2021
Amsterdam
Spanias Pantry-kurs
ICEX SPAIN AND FOOD & WINES FROM SPAIN ACADEMY
Madrid Mei – Juni 2023
Icex Ceco Platform
Next
Coming soon
Next
Coming soon