The Ham Academy

The Ham Academy

“In de Ham Academy zijn wij er van overtuigd dat hoe meer kennis van een product je hebt, hoe meer je ervan gaat houden en genieten”

       Cursus en trainingen over spaanse ham

The Ham Academy bied trainingen, cursus over Spaanse Jamón – ham op maat en op locatie.

 The Ham Academy is een onafhankelijk opleidingscentrum voor professionals en particulieren die hun kennis van Spaanse Jamón – Spaanse ham willen verbreden en de snijtechnieken willen leren of ontwikkelen. Vanuit de gedachte dat leren niet gebonden moet zijn aan een bedrijf, organisatie of merk, laat staan ​​dat de cursisten moeten een bepaalde merk kopen om te kunnen leren snijden.

 Wij leveren kennis en leiden mensen zelfstandig op. Zodat ze authentiek met ham kunnen werken en bijdragen aan het verspreiden van de cultuur van Spaanse ham en het snijden met een mes.

                    Cursus theorie The Ham academy

The Academy biedt flexibele trainingsoplossingen aan voor leveranciers en distributeurs van ham. Wij begrijpen dat het voor u en uw klanten belangrijk kan zijn om de trainingen op locatie te houden en daarom bieden wij de mogelijkheid om de trainingen op uw bedrijf of bij uw klanten (restaurants, hotels, etc.) te houden.

Onze docenten kunnen  u en uw medewerkers trainen in zowel de theorie als praktijk van het snijden en serveren van Spaanse ham. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en apparatuur en kunnen de trainingen aanpassen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Of u nu op zoek bent naar een basistraining voor uw medewerkers of een gevorderde training voor uzelf of uw klanten, The Academy kan u helpen. Wij geloven dat training en educatie essentieel zijn voor succes in de hamindustrie en wij zijn toegewijd om u te helpen uw vaardigheden en kennis te verbeteren     

               the-ham-academy-cursus-horeca-spaanse-ham                                                     

The Ham Academy biedt diverse opleidingen aan voor alle soorten bedrijven, groepen van bedrijven gelinkt aan de ham sector, maar ook bedrijven uit andere sectoren die met hun teams een ervaringsgerichte, vernieuwende activiteit willen uitoefenen.

Up-to-date kennis: We blijven op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en ontwikkelingen in de wereld van Spaanse ham, zodat onze cursisten altijd leren van de meest actuele en relevante informatie.

 

Praktijkgerichte training: The Ham Academy   biedt hands-on training en praktische ervaring met snijtechnieken en hambehandeling, waardoor cursisten hun vaardigheden in een realistische setting kunnen oefenen en verfijnen.

Cursus the ham academy

Kleinschalige klassen: The Ham Academy  biedt kleinschalige klassen aan om persoonlijke aandacht en begeleiding te garanderen, zodat elke cursist optimaal profiteert van de training en zijn/haar vaardigheden kan ontwikkelen.

 

Interactieve en boeiende lesmethoden: We gebruiken een combinatie van theoretische en praktische lessen, demonstraties, groepsdiscussies en oefeningen om cursisten actief te betrekken en een dieper begrip van het onderwerp te bevorderen.

Meertalige instructie: We bieden  cursussen aan in meerdere talen, waardoor the Ham academy  academie toegankelijk is voor een breder scala aan professionals en liefhebbers van Spaanse ham uit verschillende landen en culturen.

 

Passie en toewijding: Onze passie voor Spaanse ham en toewijding aan het overdragen van de kennis en vaardigheden aan anderen maakt uw academie een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een inspirerende en motiverende leer ervaring.

 

Positieve impact op bedrijven: De kennis en vaardigheden die onze cursisten opdoen, kunnen direct worden toegepast in hun professionele omgeving, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid, betere productkwaliteit en uiteindelijk meer omzet voor hun bedrijven

We hebben uitgebreide kennis over de Spaanse ham. In the  ham Academy we behandelen een breed scala aan Spaanse hamsoorten, waaronder ibérico, serrano, Teruel DOP, IGP Trevélez en alle Dop’s van de ibérico. We zijn gericht op een brede doelgroep: foodservice professionals, leveranciers van ham chefs, horecamedewerker en consumenten, waardoor the Ham Academy een breed scala aan cursisten aanspreekt.

Naast snijtechnieken bieden we ook training in wetgeving, processen van slacht tot einde rijping, conservering, rendabiliteit, consumptie en serveeradvies.

Onze Netwerk van professionals:  Onze samenwerkingsverbanden met professionals die direct of indirect met ham werken, wetenschappers en andere cortadores uit Spanje, en we zijn  bent lid en bestuurder van de nationale vereniging van cortadores van Spanje.

 

Met ruim 10 jaar ervaring in de Ham sector onze docenten zijn experts in het gebied van Spaanse Ham en bieden cursussen, trainingen, masterclasses en opleidingen ‘op maat’ aan bedrijven en organisaties op internationale niveau.

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.