The Ham Academy

The Ham Academy

“In de Ham Academy zijn wij er van overtuigd dat hoe meer kennis van een product je hebt, hoe meer je ervan gaat houden en genieten”

       Cursus en trainingen over spaanse ham

The Ham Academy bied trainingen, cursus over Spaanse Jamón – ham op maat en op locatie.

 The Ham Academy is een onafhankelijk opleidingscentrum voor professionals en particulieren die hun kennis van Spaanse Jamón – Spaanse ham willen verbreden en de snijtechnieken willen leren of ontwikkelen. Vanuit de gedachte dat leren niet gebonden moet zijn aan een bedrijf, organisatie of merk, laat staan ​​dat de cursisten moeten een bepaalde merk kopen om te kunnen leren snijden.

 Wij leveren kennis en leiden mensen zelfstandig op. Zodat ze authentiek met ham kunnen werken en bijdragen aan het verspreiden van de cultuur van Spaanse ham en het snijden met een mes.

                    Cursus theorie The Ham academy

The Academy biedt flexibele trainingsoplossingen aan voor leveranciers en distributeurs van ham. Wij begrijpen dat het voor u en uw klanten belangrijk kan zijn om de trainingen op locatie te houden en daarom bieden wij de mogelijkheid om de trainingen op uw bedrijf of bij uw klanten (restaurants, hotels, etc.) te houden.

Onze docenten kunnen  u en uw medewerkers trainen in zowel de theorie als praktijk van het snijden en serveren van Spaanse ham. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en apparatuur en kunnen de trainingen aanpassen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Of u nu op zoek bent naar een basistraining voor uw medewerkers of een gevorderde training voor uzelf of uw klanten, The Academy kan u helpen. Wij geloven dat training en educatie essentieel zijn voor succes in de hamindustrie en wij zijn toegewijd om u te helpen uw vaardigheden en kennis te verbeteren     

               the-ham-academy-cursus-horeca-spaanse-ham                                                     

The Ham Academy biedt diverse opleidingen aan voor alle soorten bedrijven, groepen van bedrijven gelinkt aan de ham sector, maar ook bedrijven uit andere sectoren die met hun teams een ervaringsgerichte, vernieuwende activiteit willen uitoefenen.

Cursus-trainingen Spaanse ham

 

Met ruim 20 jaar ervaring in de Ham sector zijn wij experts in het gebied van Spaanse Ham en bieden cursussen, trainingen, masterclasses en opleidingen ‘op maat’ aan bedrijven en organisaties op internationale niveau.

Reacties zijn gesloten.