“Sharing the stories of love & flavour behind the ham”
“Tastes and emotions”

The Lady of the Ham 

“The Lady of the Ham” is een uniek concept dat de essentie van Cati Gómez als professional in de hamsector belichaamt. Hier draait alles om haar visie, kennis en passie, en haar vermogen om een connectie te maken met het publiek.

Haar benadering van het vak van cortador, met de verfijnde en vrouwelijke “touch” van een cortadora, weerspiegelt haar persoonlijkheid. Cati verzorgt elk detail met veel zorg en elegantie.

Met groot respect voor elke ham en elk merk, en met waardering voor de vakmensen achter ieder product, tilt Cati dit bijzondere erfgoed naar nieuwe hoogten tijdens elk evenement en elke beurs.

¡Hola!  Soy Cati Gómez, “The Lady of the Ham”.

spanish embassy cortadora
spanish embassy cortadora

The Lady of the Ham, Cati Gómez, is een charismatische zakenvrouw die een unieke combinatie van kennis, talent, professionaliteit, elegantie en liefde voor alle soorten ham belichaamt.

Haar eindeloze passie om de verhalen en smaken achter elke ham, en de mensen die het maken, over te brengen, kan bedrijven helpen om emotionele banden met hun klanten te creëren en sterke relaties op te bouwen.

Met uitgebreide ruime ervaring in de sector kan ze gepersonaliseerde oplossingen, advies en diensten bieden die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant.

Maak kennis met Cati Gómez, de meesterlijke Cortadora de Jamón die met haar expertise en passie de wereld van de ham verrijkt.Ontdek samen met Cati de betoverende wereld van ham en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde smaakervaring die zij te bieden heeft.

Als onafhankelijke professional beschikt zij over uitgebreide kennis van het product en de snijtechnieken, met een unieke visie om het op evenementen en  beurzen  te presenteren en de sterke punten ervan op de markt te benadrukken.

Bovendien beperkt haar benadering zich niet alleen tot de techniek en de kennis over het product; Cati geloof ook dat de presentatie van de ham zelf een vorm van kunst is. Daarom heeft zij haar eigen stempel toegevoegd aan haar werk, de vrouwelijke en elegante touch die goed past bij elke ham.

Elk detail wordt tot in de puntjes verzorgd, van de adviseren of keuze van de ham tot het snijden en presenteren ervan, altijd met een verfijnde presentatie.

Cati Gomez cortadora de jamon the lady of the ham slicing iberico ham en alle soorten ham

The Lady of the Ham 

Al met al is “The Lady of the Ham” een concept dat dit alles omvat in de figuur van een professionele, deskundige, charismatische vrouw, met een groot talent om in contact te komen met het publiek en een grote sympathie en enthousiasme.

Kortom, als u op zoek bent naar iemand die u kan begeleiden in de wereld van Spaanse Jamón – ham of Italiaanse prosciutto crudo, of als u gewoon wilt genieten van goede ham gepresenteerd op een elegante en verfijnde manier, aarzel dan niet om contact op te nemen met Cati Gómez.

Course en trainingen spaanse ham