
About CG Events
CG EVENTS, Cati Gómez events
Ik ben gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit ervaring rond de Spaanse Ham.
Ik werk alléén en in samenwerking met andere professionals: evenementen organisaties, catering bedrijven, hotels, wijnspecialisten.
Samen kunnen we organiseren evenementen voor particuliere en zakelijke klanten.
Mijn werk omvat ervaringen die kennis integreren met de beste in Spaanse Jamón- ham, wijn, entertainment en natuurlijk het
allerbelangrijkste: de Spaanse passie.
Mogelijkheden

Bedrijfsevenement

Productpresentatie

Exclusive

Themafeest

Huwelijk

Personeelsfeest
Hoe zit het met de ham?
Jouw HAM
Voor mij is het essentieel dat de klant de vrijheid heeft om een ham te kiezen.
Heeft u uw eigen ham?, dan zorgt ik voor het snijden, presentatie op borden en serveren aan uw klanten.
Als Cortadora Profesional de Jamón, professionele hamsnijder ben ik in staat om alle soorten ham onafhankelijk en goed te snijden, zodat uw klanten van dit prachtige product intens kunnen genieten.
Mi JAMÓN
Heb je liever dat ik voor de Jamón zorgt?
Geen probleem! Dan kun je één van mijn jamones Selected by Cati Gómez kiezen.
Ik heb een gevarieerd aanbod van kwaliteitshammen en werkt alleen met hammen die onder de officiële regelgeving vallen: iberische hammen, dop de teruel-hammen of serrano-hammen.
Liever een Italiaanse Prosciutto Crudo? Ook mogelijk! Als professional heb ik mijn kennis van Italiaanse Prosciutto crudo en het snijden ervan uitgebreid.
Er zijn vele mogelijkheden!

Jamones Selected by
CATI GÓMEZ
Jamón de bellota 100% Ibérico
“Pata negra”
Een 100% Iberische bellota ham ?ook wel pata negra genoemd volgens de kwaliteitsnorm van iberico?
Cati heeft een selectie van merken met door haar geselecteerde hammen van hoge kwaliteit.
Deze hammen zijn afkomstig van een 100% iberisch varken dat het resultaat is van een 100% raszuivere moeder en een 100% iberische vader, dit varken heeft tussen 14 en 20 maanden in vrijheid geleefd onder het “montanera” regime in de wei met een minimale ruimte van 1 hectare per varken, zich voedend met eikels, weiland en gras. Deze hammen zijn minimaal 36 maanden gerijpt.
Jamón de bellota 100% Ibérico D.O.P
“Pata Negra”
Wilt u een 100% iberische eikel-gevoede ham en heeft u liever één met het europese keurmerk D.O.P – B.O.B?
Cati werkt met hammen uit de vier zones van oorsprongsbenaming:
* D.O.P Jabugo
* D.O.P. Los Pedroches
* D.O.P. Dehesa de Extremadura
* D.O.P. Guijuelo
Jamon de bellota 50% ibérico
Deze hammen zijn afkomstig van een 50% iberisch varken dat het resultaat is van een 100% raszuivere moeder en een 100% durok vader, dit varken heeft 14 maanden tot 20 maanden in vrijheid geleefd onder het “montanera” regime in de wei met een minimale ruimte van 1 hectare per varken, zich voedend met eikels, weiland en gras. Deze hammen zijn minimaal 36 maanden gerijpt.
Jamón de Cebo de Campo Ibérico
Deze jamones die afkomstig zijn van Iberische varkens (100% of 50% ras) die met granen en peulvruchten kunnen zijn gevoederd, in extensieve of intensieve openluchtfokkerijen worden gehouden voor een minimaal van 12 maanden en een ruimte om te bewegen van ongeveer 10o vierkante meter per varken. Deze hammen zijn minimaal 24 maanden gerijpt.
