Selected bij Cati Gómez.

Wilt u een hamhouder kopen en weet u niet welke u moet kiezen?

Welke functies moet de houder het hebben? Wat moet de houder aan het voldoen?

In mijn jarenlange ervaring als Cortadora en trainer in cursus ham snijden heb ik met veel hamhouders gewerkt.

Ik heb deze hamhouders voor u geselecteerd.

Heeft u nog vragen?

Prijzen en bestellen kan bij Cati Gómez per  e-mail: info@catigomez.nl

Afinox hamhouders

hamhouders        Hamhouder Afinox Model X Primus

Het ontwerp van de Afinox X-hamhouder met primus kop biedt een prachtig werkgereedschap, licht, compact, stevig, veilig en zeer functioneel die veel voordelen biedt.

De basis is gemaakt van roestvrijstaal met een vibrerend effect. Het is ontworpen in de vorm van een X die opgevouwen kan worden en een minimum aan ruimte inneemt.

Zijn nut, mobiliteit en schoonheid zullen de eigenaar trots en tevreden maken om deze prachtige en exclusieve hamhouder te bezitten.

[showhide more_text=”Lees verder…” less_text=”Verberg…”]Gemaakt in zuiver staal, zijnde een solide snijgereedschap, mooi, minimalistisch en zeer functioneel, uniek in zijn soort.

De hamhouder kan op en neer worden gezwenkt om de ham te snijden of te laten zien. Door het draaikopsysteem -ook uit roestvrijstaal- kan de ham worden gedraaid.

De klemschroef voor de ham en de grijppunten op de kop zorgen voor een veilig en krachtig systeem dat zorgt voor een grote stevigheid van de snede.

Onder het hoofd bevindt zich de “elleboog” die het hoofd losmaakt of aanspant om het in de gewenste positie te houden.

De voorste punten waar de ham op rust zijn afgerond om te voorkomen dat de ham vast komt te zitten. Wanneer de vorm of de grootte van de ham het vereist, kan de “V-accessoire” die bij elke hamhouder wordt geleverd, op de uiteinden van de Afinox worden geplaatst.

∗ Extra accessoire. Giratorio 360 º

Hamhouder accessoire        360º   Draaiende basis

Met deze accessoire kan de ham 360 graden gedraaid worden op de basis van de hamhouder, wat handig is als het nodig is om in een andere hoek te snijden dan de voorste positie en, bovenal, kan het publiek elke kant van de ham zien bij het snijden. Ideaal om de Ham te laten zien aan het publiek en aan klanten.[/showhide]

 Hamhouder Afinox Model Primus 

Het hoofdgedeelte van de Afinox Primus-hamhouder is gemaakt van zuiver staal, waardoor het een solide, minimalistisch en zeer functioneel snijgereedschap is. De basis is van silestone (verkrijkbaar in verschillende kleuren).

De hamhouder kan op en neer worden gezwenkt om de ham te snijden of te laten zien.

Door het draaikopsysteem -ook uit roestvrijstaal- kan de ham om zijn as worden gedraaid. De klemschroef voor de ham en de grijppunten op de kop zorgen voor een veilig en krachtig systeem dat zorgt voor een grote stevigheid van de ham.

[showhide type=”pressrelease-link-27″ more_text=”Lees verder…” less_text=”Verberg…”]Onder het hoofd bevindt zich de “elleboog” die het hoofd losmaakt of aanspant om het in de gewenste positie te houden.

De voorste uiteinden van de hamhouder waarop de punt of de heupen rusten zijn afgerond om te voorkomen dat de ham vast komt te zitten. Wanneer de vorm of de grootte van de ham het vereist, kan de “V-accessoire” die bij elke hamhouder wordt geleverd, op de uiteinden van de Afinox worden geplaatst.

∗ Extra accessoire. Giratorio 360 º

Hamhouder accessoire 360º   Draaiende basis

Met deze accessoire kan de ham 360 graden gedraaid worden op de basis van de hamhouder, wat handig is als het nodig is om in een andere hoek te snijden dan de voorste positie en, bovenal, kan het publiek elke kant van de ham zien bij het snijden. Ideaal om de Ham te laten zien aan het publiek en aan klanten.[/showhide]

 

 

Jamotec hamhouders

Hamhouder Jamotec

Jamotec Model F2+Rocker

Hamhouder accessoire Jamotec

Jamotec Model F2 Rocker

 

Hamhouder accessoire Jamotec

Jamotec Model JP Luxe

 

Hamhouder

 Jamotec Model JP