“Deler historierne om kærlighed og smag bag skinken”
“Smag og følelser”

The Lady of the Ham 

“The Lady of the Ham” is een uniek concept dat de essentie van Cati Gómez als professional in de hamsector belichaamt. Hier draait alles om haar visie, kennis en passie, en haar vermogen om een connectie te maken met het publiek.

Haar benadering van het vak van cortador, met de verfijnde en vrouwelijke “touch” van een cortadora, weerspiegelt haar persoonlijkheid. Cati verzorgt elk detail met veel zorg en elegantie.

Met groot respect voor elke ham en elk merk, en met waardering voor de vakmensen achter ieder product, tilt Cati dit bijzondere erfgoed naar nieuwe hoogten tijdens elk evenement en elke beurs.

¡Hej! Soja Cati Gomez, "The Lady of the Skinken".

spanske ambassade cortadora
spanske ambassade cortadora

The Lady of the Ham, Cati Gómez, is een charismatische zakenvrouw die een unieke combinatie van kennis, talent, professionaliteit, elegantie en liefde voor alle soorten ham belichaamt.

Haar eindeloze passie om de verhalen en smaken achter elke ham, en de mensen die het maken, over te brengen, kan bedrijven helpen om emotionele banden met hun klanten te creëren en sterke relaties op te bouwen.

Met uitgebreide ruime ervaring in de sector kan ze gepersonaliseerde løsninger, råd og tjenester bieden die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant.

Mød Cati Gómez, den mesterlige skinkeskærer die met haar expertise en passie de wereld van de ham verrijkt.Ontdek samen met Cati de betoverende wereld van ham en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde smaakervaring die zij te bieden heeft.

Als onafhankelijke professional beschikt zij over uitgebreide kennis van het product en de snijtechnieken, met een unieke visie om het op evenementen en  stipendier  te presenteren en de sterke punten ervan op de markt te benadrukken.

Desuden er hendes tilgang ikke kun begrænset til teknologi og viden om produktet; Cati mener også, at selve præsentationen af skinken er en form for kunst. Derfor har hun sat sit eget præg på sit arbejde, det feminine og elegante præg, der passer godt til enhver skinke.

Hver detalje er sørget for ned til mindste detalje, lige fra rådgivning eller valg af skinke til skæring og præsentation af den, altid med en raffineret præsentation.

Cati Gomez cortadora de jamon skinkens dame skærer iberico skinke og alle typer skinke

The Lady of the Ham 

Alt i alt er "The Lady of the Skinken" et koncept, der rummer alt dette i figuren af en professionel, vidende, karismatisk kvinde, med et stort talent for at engagere sig i offentligheden og stor sympati og entusiasme.

Kort sagt, hvis du leder efter en, der kan guide dig i den spanske Jamóns verden – skinke eller italiensk prosciutto crudo, eller hvis du blot vil nyde god skinke præsenteret på en elegant og raffineret måde, så tøv ikke med at Kontakt at indspille med Cati Gómez.

Spansk skinkekursus og træning