"Die Geschichten über die Liebe und den Geschmack hinter dem Schinken teilen“
„Geschmäcker und Emotionen“

The Lady of the Ham 

“The Lady of the Ham” is een uniek concept dat de essentie van Cati Gómez als professional in de hamsector belichaamt. Hier draait alles om haar visie, kennis en passie, en haar vermogen om een connectie te maken met het publiek.

Haar benadering van het vak van cortador, met de verfijnde en vrouwelijke “touch” van een cortadora, weerspiegelt haar persoonlijkheid. Cati verzorgt elk detail met veel zorg en elegantie.

Met groot respect voor elke ham en elk merk, en met waardering voor de vakmensen achter ieder product, tilt Cati dit bijzondere erfgoed naar nieuwe hoogten tijdens elk evenement en elke beurs.

¡Hallo! Ich bin Cati Gómez, "Die Dame des Schinkens“.

Spanische Botschaft Cortadora
Spanische Botschaft Cortadora

The Lady of the Ham, Cati Gómez, is een charismatische zakenvrouw die een unieke combinatie van kennis, talent, professionaliteit, elegantie en liefde voor alle soorten ham belichaamt.

Haar eindeloze passie om de verhalen en smaken achter elke ham, en de mensen die het maken, over te brengen, kan bedrijven helpen om emotionele banden met hun klanten te creëren en sterke relaties op te bouwen.

Met uitgebreide ruime ervaring in de sector kan ze gepersonaliseerde Lösungen, Beratung und Dienstleistungen bieden die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant.

Lernen Sie Cati Gómez kennen, die Meisterhafte Schinkenschneider die met haar expertise en passie de wereld van de ham verrijkt.Ontdek samen met Cati de betoverende wereld van ham en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde smaakervaring die zij te bieden heeft.

Als onafhankelijke professional beschikt zij over uitgebreide kennis van het product en de snijtechnieken, met een unieke visie om het op evenementen en  Stipendien  te presenteren en de sterke punten ervan op de markt te benadrukken.

Darüber hinaus beschränkt sich ihr Ansatz nicht nur auf Technologie und Wissen über das Produkt; Cati glaubt auch, dass die Präsentation des Schinkens selbst eine Kunstform ist. Deshalb hat sie ihrer Arbeit ihre eigene Note verliehen, die feminine und elegante Note, die zu jedem Schinken passt.

Von der Beratung über die Auswahl des Schinkens bis hin zum Schneiden und Präsentieren wird auf jedes Detail geachtet, immer mit einer raffinierten Präsentation.

Cati Gomez cortadora de jamon, die Dame des Schinkens, schneidet Iberico-Schinken und alle Arten von Schinken

The Lady of the Ham 

Alles in allem ist „The Lady of the Ham“ ein Konzept, das all dies in der Figur einer professionellen, sachkundigen, charismatischen Frau mit großem Talent für den Umgang mit der Öffentlichkeit sowie großer Sympathie und Begeisterung vereint.

Kurz gesagt, wenn Sie jemanden suchen, der Sie in die Welt des spanischen Jamón – Schinkens oder des italienischen Prosciutto Crudo – einführt, oder wenn Sie einfach nur guten Schinken auf elegante und raffinierte Weise genießen möchten, zögern Sie nicht Kontakt mit Cati Gómez aufzunehmen.

Spanischer Schinkenkurs und Training