"Dela historierna om kärlek och smak bakom skinkan"
“Smaker och känslor”

The Lady of the Ham 

“The Lady of the Ham” is een uniek concept dat de essentie van Cati Gómez als professional in de hamsector belichaamt. Hier draait alles om haar visie, kennis en passie, en haar vermogen om een connectie te maken met het publiek.

Haar benadering van het vak van cortador, met de verfijnde en vrouwelijke “touch” van een cortadora, weerspiegelt haar persoonlijkheid. Cati verzorgt elk detail met veel zorg en elegantie.

Met groot respect voor elke ham en elk merk, en met waardering voor de vakmensen achter ieder product, tilt Cati dit bijzondere erfgoed naar nieuwe hoogten tijdens elk evenement en elke beurs.

¡Hallå! Soy Cati Gomez, "The Lady of the Ham".

spanska ambassaden cortadora
spanska ambassaden cortadora

The Lady of the Ham, Cati Gómez, is een charismatische zakenvrouw die een unieke combinatie van kennis, talent, professionaliteit, elegantie en liefde voor alle soorten ham belichaamt.

Haar eindeloze passie om de verhalen en smaken achter elke ham, en de mensen die het maken, over te brengen, kan bedrijven helpen om emotionele banden met hun klanten te creëren en sterke relaties op te bouwen.

Met uitgebreide ruime ervaring in de sector kan ze gepersonaliseerde lösningar, råd och tjänster bieden die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant.

Möt Cati Gómez, den mästerlige Skinkskärare die met haar expertise en passie de wereld van de ham verrijkt.Ontdek samen met Cati de betoverende wereld van ham en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde smaakervaring die zij te bieden heeft.

Als onafhankelijke professional beschikt zij over uitgebreide kennis van het product en de snijtechnieken, met een unieke visie om het op evenementen en  stipendier  te presenteren en de sterke punten ervan op de markt te benadrukken.

Dessutom är hennes tillvägagångssätt inte bara begränsat till teknik och kunskap om produkten; Cati menar också att själva presentationen av skinkan är en form av konst. Det är därför hon har satt sin egen prägel på sitt arbete, den feminina och eleganta touchen som passar till vilken skinka som helst.

Varje detalj tas om hand in i minsta detalj, från rådgivning eller val av skinka till att skära och presentera den, alltid med en förfinad presentation.

Cati Gomez cortadora de jamon skinkans dam som skär iberisk skinka och alla typer av skinka

The Lady of the Ham 

Sammantaget är "The Lady of the Ham" ett koncept som omfattar allt detta i gestalten av en professionell, kunnig, karismatisk kvinna, med en stor talang för att engagera sig i allmänheten och stor sympati och entusiasm.

Kort sagt, om du letar efter någon som kan guida dig i spanska Jamóns värld – skinka eller italiensk prosciutto crudo, eller om du helt enkelt vill njuta av god skinka presenterad på ett elegant och raffinerat sätt, tveka inte att Kontakt att spela in med Cati Gómez.

Spansk skinka kurs och utbildning