“Een vleugje meesterschap, aroma’s en liefde in elke snee ham.”

Cati Gómez, Cortadora de Jamón

Als onafhankelijk Cortadora de Jamón en prescriptora voor Spaanse ham producenten en leveranciers vertegenwoordigt zij verschillende Spaanse merken op beurzen en evenementen over de hele wereld.

Naast de theoretische kennis en praktische vaardigheden die Cati in de loop van de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd, voeg ze de diepe liefde en respect die voor de Spaanse ham voel toe.

Cati onderscheidt zich door haar professionalisme in alle opzichten, haar inzet en haar vermogen om een essentieel onderdeel te worden van alle projecten waaraan zij deelneemt.

Als onafhankelijke Cortadora verzorgt zij presentaties, demo’s en Masterclasses in opdracht van importeurs en leveranciers van hammen zowel in Nederland als in andere landen.

Door haar onafhankelijkheid, kennis en respect voor het product “ham” is Cati in staat om elke ham te snijden en er onpartijdig over te kunnen vertellen.

Cati is representatief, beschikt over goede didactische vaardigheden, werkt klantgericht, is flexibel en communicatief sterk. Daarnaast is ze loyaal aan elke opdrachtgever. Elke opdrachtgever krijgt van haar de juiste aandacht en inzet.

Zij is een zakenvrouw in Nederland van Spaanse afkomst en beheers naast het Spaans ook de Nederlandse en Engelse taal.”

“Ik zou graag met uw samen werken.”
Zullen we praten?

https://catigomez.nl/contact/

“La cortadora” (vrouwelijk) en “el cortador” (mannelijk) is als professionele hamsnijder diepgeworteld in de Spaanse cultuur en onlosmakelijk verbonden aan spaanse hammen zoals Ibérico, Teruel D.O.P., IGP Trevélez en serrano ham.

Cortadora – Cortador

Het vak rondom de Spaanse ham

Een Cortador of Cortadora is een professional met ruime kennis van alle soorten hammen, die beheerst alle snij technieken en die daarbij elke ham zorgvuldig behandeld en presenteert aan het publiek.

 

 Cortadora de Jamón voor leveranciers

Van der Zee

Partner van Hanos

Tastetree

Medaillon Topvlees

Fontijn

Vlees & Vleeswaren

Hanos

Jouw bedrijf hier?

Neem contact op:
info@catigomez.nl

Cortadora voor Jamón producenten

“Mijn doel als Cortadora en prescriptora is om ervoor te zorgen dat het merk op de voorgrond staat en de producten op de meeste efficiënte manier worden gepresenteerd aan de klanten en consumenten.

Ik heb de nodige kennis en expertise om alle Spaanse ham soorten op de juiste manier te positioneren en de unieke smaken en kwaliteit van Jamón en andere producten, vleeswaren, te benadrukken tijdens beurzen, evenementen en demo’s”.

“Door het vertegenwoordigen van deze Spaanse merken op internationale beurzen en evenementen, kan ik de prachtige cultuur van Spanje delen met mensen van over de hele wereld.

Het is mijn missie om de tradities, de cultuur, de kennis, de smaak, de passie en de kwaliteit van Spaanse jamón-ham over te brengen en de mensen te laten zien waarom deze producten zo speciaal zijn.

Het is een voorrecht om te kunnen werken in deze branche en mijn kennis over Spaanse ham, liefde en ervaring te kunnen delen met anderen”.

Capa Negra

Consorcio de Jabugo

La Estrella del Jamón

Jamón DOP De Teruel

Fisan

Ibéricos since 1920

Estrella de Castilla

Ibéricos Calderón y Ramos

959 Ibérico

Consorcio de Jabugo

Señorio de Montanera

   Dop Dehesa de Extremadura

¿Quieres que Cati represente tu marca y corte tu jamón internacionalmente?

Contacta:
info@catigomez.nl

Cortadora voor Prosciutto crudo producenten

Mijn doel als voorschrijver en Cortadora is om ervoor te zorgen dat het merk op de voorgrond staat en de producten op de meeste efficiënte manier worden gepresenteerd aan de klanten en consumenten.

Ik heb de nodige kennis en expertise om de Italiaanse prosciutto op de juiste manier te positioneren en de unieke smaken en kwaliteit van hun producten te benadrukken tijdens beurzen, evenementen en demo’s.

Ik heb gewerkt voor verschillende Italiaanse prosciutto crudo merken en producenten.

Als Cortadora en voorschrijver werk ik tijdens internationale beurzen en evenementen voor verschillende Italiaanse prosciutto crudo merken en producenten.

Volete Cati Gómez, affettatrice di prosciutto, per le vostre fiere ed eventi e per rappresentare il vostro marchio di prosciutto a livello internazionale?

 

Contattatemi!:
info@catigomez.nl

Ruliano Perex Suctum 

Prosciutto crudo Ruliano

Prosciutto crudo 

Ruliano IT – Riano di Langhirano 

La vostra marca di prosciutto qui?

Contattatemi!:
info@catigomez.nl

+31610919288