Cortadora de Jamón

“Een vleugje meesterschap, aroma’s en liefde in elke snee ham.”

Cati Gómez, Cortadora de Jamón Profesional

Cortadora – Cortador. Het vak rondom de Spaanse ham.

De Cortador (mannelijk) en Cortadora (vrouwelijk) is als professionele hamsnijder diepgeworteld in de Spaanse cultuur en onlosmakelijk verbonden aan spaanse hammen zoals Ibérico, Teruel D.O.P., IGP Trevélez en serrano ham.

Een Cortador of Cortadora  is een professional met ruime kennis van alle soorten hammen, die beheerst alle snij technieken en die daarbij elke ham zorgvuldig behandeld en presenteert aan het publiek.

 Cortadora de jamón en meer…

Als onafhankelijk Cortadora de Jamón en prescriptora voor Spaanse ham producenten en leveranciers vertegenwoordigt zij verschillende Spaanse merken op beurzen en evenementen over de hele wereld.

Naast de theoretische kennis en praktische vaardigheden die Cati  in de loop van de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd, voeg Cati de diepe liefde en respect die voor de Spaanse ham voel toe.

Cati onderscheidt zich door haar professionalisme in alle opzichten, haar inzet en haar vermogen om een essentieel onderdeel te worden van alle projecten waaraan zij deelneemt.

“Ik ben er trots op om deel uit te maken van het bestuur van verschillende Spaanse organisaties zoals Agacuj en de Nationale vereniging van Cortadores van Spanje, Asociación nacional de cortadores de jamón (ANCJ).

Dit stelt me in staat om mijn kennis en ervaring te delen met andere professionals  en een positieve bijdrage te leveren aan de industrie.”

“Als onafhankelijke Cortadora verzorg Cati presentaties, demo’s en Masterclasses in opdracht van importeurs en leveranciers van hammen zowel in Nederland als in andere landen. Door haar onafhankelijkheid, kennis en respect voor de product “ham” is Cati in staat om elke ham te snijden en er onpartijdig over te kunnen vertellen.

“Ik ben representatief, beschik over goede didactische vaardigheden, werk klantgericht, ben ik  flexibel en communicatief sterk. Daarnaast ben ik  loyaal aan elke opdrachtgever. Elke opdrachtgever krijgt van mij de juiste aandacht en inzet.

Ik ben een  zakenvrouw in Nederland van Spaanse afkomst en beheers naast het Spaans ook de Nederlandse en Engelse taal.”

Ik zou graag met uw samen werken.
Zullen we praten?

https://catigomez.nl/contact/

 Cortadora de Jamón voor leveranciers 

 

Van der Zee

Partner van Hanos

Tastetree

Medaillon Topvlees

Fontijn

Vlees & Vleeswaren

Hanos

Jouw bedrijf hier?

Cortadora de Jamón & Prescriptora voor Spaanse ham producenten

Mijn doel als voorschrijver en Cortadora is om ervoor te zorgen dat het merk op de voorgrond staat en de producten op de meeste efficiënte manier worden gepresenteerd aan de klanten en consumenten.

Ik heb de nodige kennis en expertise om alle spaanse ham soorten op de juiste manier te positioneren en de unieke smaken en kwaliteit van jamón en andere producten, vleeswaren, te benadrukken tijdens beurzen, evenementen en demo’s.

Door het vertegenwoordigen van deze Spaanse merken op internationale beurzen en evenementen, kan ik de prachtige cultuur van Spanje delen met mensen van over de hele wereld. Het geeft me een enorm gevoel van voldoening om te weten dat ik bijdraag aan het vergroten van de bekendheid en waardering van deze producten.

 Het is mijn missie om de tradities, de cultuur, de kennis, de smaak, de passie en de kwaliteit van Spaanse jamón-ham  over te brengen en de mensen te laten zien waarom deze producten zo speciaal zijn.

Het is een voorrecht om te kunnen werken in deze branche en mijn kennis over Spaanse ham, liefde en ervaring te kunnen delen met anderen.

 

Capa Negra

Consorcio de Jabugo

La Estrella del Jamón

Jamón DOP De Teruel

Fisan

IBÉRICOS SINCE 1920

Estrella de Castilla

Ibéricos Calderón y Ramos

959 Ibérico

Consorcio de Jabugo

Señorio de Montanera

   Dop Dehesa de Extremadura

¿Tu marca aquí?

Cortadora de jamón & prescriptora voor producenten van prosciutto crudo

Mijn doel als voorschrijver en Cortadora is om ervoor te zorgen dat het merk op de voorgrond staat en de producten op de meeste efficiënte manier worden gepresenteerd aan de klanten en consumenten.

Ik heb de nodige kennis en expertise om de italianse prosciutto op de juiste manier te positioneren en de unieke smaken en kwaliteit van hun producten te benadrukken tijdens beurzen, evenementen en demo’s.

Ik heb gewerkt voor verschillende italianse prosciutto crudo merken en producenten.

Als Cortadora en voorschrijver werk ik tijdens internationale beurzen en evenementen voor verschillende italianse prosciutto crudo merken en producenten.

Ruliano Perex Suctum 

Prosciutto crudo Ruliano

Prosciutto crudo 

Ruliano IT – Riano di Langhirano 

La vostra marca di prosciutto qui?

Reacties zijn gesloten.