door catigomez | nov 5, 2021
Cortadora de Jamón TBX 2021 Professionele Cortadora de Jamón Cati Gómez snijdt een Jamón de Bellota 100% Ibérico – “pata negra” tijdens TBX 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht bij de SUSE stand. Het serveren van Spaanse ham, zoals Jamón ibérico, kan...
door catigomez | dec 15, 2017
Masterclass gegeven over De Spaanse ham bij Instituto Cervantes op 18 en 20 maart 2017. Uitgebreide informatie gegeven over Ibérico, Serrano, Eu certificering hammen en de verschillende kwaliteit.
door catigomez | dec 15, 2017
Masterclass over de Spaanse ham gegeven aan Patrick Cuevas, finalist Masterchef 2016.
door catigomez | dec 27, 2016
Voorbereiding, schoonmaken, netheid en beginnen met het snijden van de ham als een strategie was de Master Class Pablo Montiel Enriquez, kampioen van Spanje van Cortadores 2016. Cati Gómez kreeg Persoonlijke tips en advies van deze top professional....
door catigomez | dec 27, 2016
Prive Masterclass voor leden van de vereniging AGACUJ. Masterclass: Het belang van de opleiding voor een Cortador. De Formatie. tijdens deze Masterclass gaaf Pedro José een aantal van de belangrijkste aspecten voor een Cortador – Cortadora;...