Workshop Ibérico ham snijden

by | des 10, 2015 | Maestra Cortadora

 

Deze leerzame workshop is bedoeld voor particulieren ( niet voor professionals)die graag thuis willen genieten van Spaanse  ham vers gesneden.

Tijdens deze workshop leert u zelf de basisbeginselen van het ham snijden.

Daarnaast krijgt u informatie over de verschillende typen hammen, het kiezen van een goede ham, hoe de ham bewaard kan worden maar vooral hoe u thuis kunt genieten van deze bijzondere delicatesse.

Gedurende deze workshop wordt een Ibérico ham gesneden door de deelnemers daarna genuttigd met passende Spaanse wijn.

 Deze workshops zijn mogelijk te organiseren op locatie De Portier, Zuiderstek 1, Alblasserdam.

Het is mogelijk om bij u thuis, op uw bedrijf of op een feestlocatie.

Neem u contact op voor meer informatie.

 

 

Cortadora Profesional

Cati Gómez is een professionele Cortadora (professionele hamsnijder) met de titel van Maestra...

Wijn & Spijs

Wijn & Spijs

  Pairing Ibérico Bellota & wijn In samenwerking met geselecteerde leveranciers van...

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

  Advies van Cati Cati Gómez bied aan horeca professionals, importeurs en distributie...