Jouw evenement met de authentieke smaak van Spaanse ham, vol met passie!

Op zoek naar een professionele cortadora of cortador voor uw evenement of beurs?

Met Cati Gómez Events is er een breed scala aan mogelijkheden! https://catigomez.nl/contact/

Muligheter

Firmaarrangement

product presentatie. spaanse ham. Pata negra

Produktpresentasjon

Eksklusiv

Temafest

Bryllup

Personalefest

Hoe zit het met de ham?

Skinken din

Heeft u uw eigen ham? Dan zorgt ik voor het snijden, presentatie op borden en serveren aan uw klanten.Voor mij is het essentieel dat de klant de vrijheid heeft om de ham te kiezen voor zijn event.

Als Cortadora de Jamón (cortador), ben ik in staat om alle soorten ham onafhankelijk en goed te snijden, zodat uw klanten van dit prachtige product intens kunnen genieten.

 

Mi Jamón

Heb je liever dat ik voor de Jamón zorg?
Geen probleem! Dan kun je één van mijn Jamones Selected by Cati Gómez kiezen.

Ik heb een gevarieerd aanbod van kwaliteitshammen en werkt alleen met hammen die onder de officiële regelgeving vallen: Iberische hammen, dop de teruel-hammen of serrano-hammen.

Liever een Italiaanse Prosciutto Crudo? Ook mogelijk! Als professional heb ik mijn kennis van Italiaanse Prosciutto crudo en het snijden ervan uitgebreid.

Er zijn vele mogelijkheden!

Jamones Selected by

Cati Gómez

iberico ham pata negra selected by cati gomez

Jamón de bellota 100% Ibérico

“Pata negra”

Een 100% Iberische bellota ham? Ook wel pata negra genoemd volgens de kwaliteitsnorm van Iberico?
Cati heeft een selectie van merken met door haar geselecteerde hammen van hoge kwaliteit en uit scharrel varkentjes.

Deze hammen zijn afkomstig van een 100% Iberisch varken dat het resultaat is van een 100% raszuivere moeder en een 100% Iberische vader, dit varken heeft tussen 14 en 20 maanden in vrijheid geleefd onder het “montanera” regime in de wei met een minimale ruimte van 1 hectare per varken, zich voedend met eikels, weiland en gras. Deze hammen zijn minimaal 36 maanden gerijpt.

Jamón de bellota 100% Ibérico D.O.P

“Pata Negra”

Wilt u een 100% Iberische eikel-gevoede ham (scharrel ham) en heeft u liever één met het Europese keurmerk D.O.P – B.O.B?
Cati werkt met hammen uit de vier zones van oorsprongsbenaming:
* D.O.P Jabugo
* D.O.P. Los Pedroches
* D.O.P. Dehesa de Extremadura
* D.O.P. Guijuelo

Jamon de bellota 50% ibérico 

 

Deze hammen zijn afkomstig van een 50% iberisch scharrel varken dat het resultaat is van een 100% raszuivere moeder en een 100% durok vader, dit varken heeft 14 maanden tot 20 maanden in vrijheid geleefd onder het “montanera” regime in de wei met een minimale ruimte van 1 hectare per varken, zich voedend met eikels, weiland en gras. Deze hammen zijn minimaal 36 maanden gerijpt.

Jamón de Cebo de Campo Ibérico

 

Deze “jamones” die afkomstig zijn van scharrel Iberische varkens (100% of 50% ras) die met granen en peulvruchten kunnen zijn gevoederd, in openluchtfokkerijen worden gehouden voor een minimaal van 12 maanden en een ruimte om te bewegen van ongeveer 100 vierkante meter per varken. Deze hammen zijn minimaal 24 maanden gerijpt.

Italianse Prosciutto RULIANO AUDAX

+30 maanden gerijpt

Ruliano Hoge Kwaliteit Prosciutto crudo. Meer dan 30 maanden gerijpt. Audax  drooggezouten ham is een product die, voorzien van het exclusieve merk Ruliano, in Riano di Langhirano. Het is een product dat Cati al jaren kent en dat haar heeft gefascineerd vanwege de smaak, het geïnfiltreerde vet en de superieure kwaliteit. “Een heerlijke prosciutto in de mond, zoet en zacht, zoals ik nog nooit eerder heb geproefd”

De prosciutto crudo RULIANO AUDAX is het bewijs van persoonlijkheid, moed en bewustzijn. Exclusieve en beperkte productie.

Italianse Prosciutto RULIANO AUDAX

+24 maanden gerijpt

Ruliano Hoge Kwaliteit Prosciutto crudo. Meer dan 24 maanden gerijpt. Audax  drooggezouten ham is een product die, voorzien van het exclusieve merk Ruliano, in Riano di Langhirano. Het is een product dat Cati al jaren kent en dat haar heeft gefascineerd vanwege de smaak, het geïnfiltreerde vet en de superieure kwaliteit. “Een heerlijke prosciutto in de mond, zoet en zacht, zoals ik nog nooit eerder heb geproefd”

De  prosciutto crudo RULIANO AUDAX is het bewijs van persoonlijkheid, moed en bewustzijn. Exclusieve en beperkte productie.