Jamón-wijnworkshop

jamón en wijnpairings

Jamón -wijnworkshop Hamvraag

Een unieke wijn-spijsworkshop met wijn en jamón in de hoofdrol, twee prachtige en heerlijke producten, begeleid door twee zeer enthousiaste en gedreven vakmensen: Cortadora Profesional de Jamón Cati Gómez en Weinakademiker Cecile Lormans-Giebels.

Een bijzondere wijn-spijsworkshop waarbij jamón (Spaanse ham) centraal staat. Cortadora Profesional de Jamón Cati Gómez zal jullie alles vertellen over de verschillende soorten Spaanse ham. ‘Gewapend’ met haar messenset en een mooie Paleta de Bellota 100% ibérica zal Cati tijdens de workshop ook laten zien hoe je een ham snijdt en welke spannende smaaknuances er zelfs binnen één bellota aanwezig zijn. Aan Cecile de taak om bij de verschillende hammen diverse wijnen in te schenken om jullie te laten ontdekken hoe veelzijdig de wijn-spijscombinaties met wijn en jamón kunnen zijn. Een heerlijke ontdekkingstocht begeleid door twee zeer gepassioneerde professionals, waarbij er veel te ruiken, zien, proeven en beleven valt.

Deze bourgondische workshop vindt plaats in de moderne private dining van restaurant Pollevie in Den Bosch. We starten om 13.30 uur met de workshop en ronden rond 16.30 uur af. We proeven vijf uiteenlopende wijnen, in combinatie met twee soorten Spaanse ham, waaronder een Paleta de Bellota 100% ibérica die live tijdens de workshop gesneden wordt. Uiteraard zorgen we ook voor water en picos (Spaanse crackers). De kosten voor deze workshop bedragen €59,- p.p.

Inschrijven Jamón – Wijnworkshop Hamvraag