"På Ham Academy er vi overbevist om at jo mer kunnskap du har om et produkt, jo mer vil du elske og nyte det."
De Ham Academy biedt trainingen en cursussen over Spaanse ham, op maat en ter plekke

Skinkeakademiet er et uavhengig opplæringssenter for fagfolk og privatpersoner som ønsker å utvide sin kunnskap om spansk jamón - spansk skinke - og som ønsker å lære eller utvikle skjæreteknikkene.

Vanuit de gedachte dat leren niet gebonden moet zijn aan een bedrijf, organisatie of merk.

Ham Academy tilbyr ulike opplæringskurs for alle typer bedrifter, grupper av bedrifter knyttet til skinkebransjen, men også bedrifter fra andre bransjer som ønsker å gjennomføre en erfaringsbasert og innovativ aktivitet med teamene sine.

We bieden onafhankelijke cursussen en trainingen aan over de hele wereld. U heeft volledige vrijheid om te bepalen welke ham we gebruiken en snijden tijdens de cursus. 

ham academy soorten spaanse ham training
Soorten ham, jamon

Wij leveren kennis en leiden mensen zelfstandig op.  Zodat ze op authentieke wijze met ham kunnen werken, de snijtechnieken beheersen en over voldoende kennis beschikken waarmee ze de cultuur van de Spansk skinke kunnen verspreiden.

På Skinkeakademiet lærer vi deg om de ulike skinketypene som finnes, og du lærer avhengig av hvilken skinke du velger eller hvilken type skinke eller merke du jobber med.

Met ruim 10 jaar ervaring in de Ham sector onze docenten zijn experts in het gebied van Spaanse Ham en bieden cursussen, trainingen, masterclasses en opleidingen ‘op maat’ en op locatie aan bedrijven en organisaties op internationale niveau.

Cursus theorie The Ham academy

Enten du leter etter grunnleggende opplæring for dine ansatte eller avansert opplæring for deg selv eller dine kunder, kan The Ham Academy hjelpe.

Wij geloven dat training en educatie essentieel zijn voor succes in de ham industrie en wij zijn toegewijd om u te helpen uw vaardigheden en kennis te verbeteren.

 

Ham Academy tilbyr fleksible opplæringsløsninger for skinkeleverandører og -distributører.

Vi forstår at det kan være viktig for deg og dine kunder å holde treningsøktene på stedet, og det er derfor vi tilbyr muligheten til å holde treningsøktene hos din bedrift eller hos dine kunder (restauranter, hoteller, ordførerhandel eller butikker).

Soorten ham, jamon

Oppdatert kunnskap:

Vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene, teknikkene og utviklingen innen spansk skinke, slik at studentene våre alltid får den mest oppdaterte og relevante informasjonen.

Praktisk trening:

Ham Academy gir praktisk opplæring og praktisk erfaring med skjæreteknikker og sammenkoblinger med vin og sherry, slik at studentene kan øve og foredle ferdighetene sine i en realistisk setting.

Småskala klasser:

Ut fra en overbevisning om at læring ikke bør knyttes til et selskap, en organisasjon eller et varemerke, eller at elevene må kjøpe et bestemt varemerke for å lære å skjære skinke.

 

Interactieve en boeiende lesmethoden:

We gebruiken een combinatie van theoretische en praktische lessen, demonstraties en oefeningen om cursisten actief te betrekken en een dieper begrip van het onderwerp te bevorderen.

Meertalige instructie:

Vi tilbyr kurs på flere språk, noe som gjør Ham Academy tilgjengelig for et bredere spekter av fagfolk og elskere av spansk skinke fra ulike land og kulturer.

 

Passie en toewijding:

Vår lidenskap for spansk skinke og vår dedikasjon til å formidle kunnskap og ferdigheter til andre gjør kurset vårt til et attraktivt alternativ for de som leter etter en inspirerende og motiverende læringsopplevelse.

 

Positiv innvirkning på bedrifter:

De kennis en vaardigheden die onze cursisten opdoen, kunnen direct worden toegepast in hun professionele omgeving, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid, betere productkwaliteit en uiteindelijk meer omzet voor hun bedrijven.

We hebben uitgebreide kennis over de Spaanse ham. In the ham Academy we behandelen een breed scala aan Spaanse ham soorten, waaronder Ibérico, Serrano, Teruel DOP, IGP Trevélez en alle Dop’s van de Ibérico.

Vi henvender oss til en bred målgruppe: fagfolk innen matservering, leverandører av skinkekokker, cateringansatte og forbrukere, noe som betyr at skinkeakademiet appellerer til et bredt spekter av studenter.

 

I tillegg til skjæringsteknikker tilbyr vi også opplæring i lovgivning, prosesser fra slakting til modning, konservering, lønnsomhet, forbruk og serveringsrådgivning.

Onze Netwerk van professionals: Onze samenwerkingsverbanden met professionals die direct of indirect met ham werken, ham organisaties, wetenschappers, producenten, cortadores en maestros cortadores uit Spanje en de Nationale vereniging van cortadores van Spanje.