Delicatessen import
Delicatessen import. Op mijn reis naar Spanje ben ik altijd op zoek naar unieke delicatessen van kleine producenten die met hart en ziel aan hun productwerken werken. Producten met een verhaal. Mijn vondsten zijn voor consumenten verkrijgbaar bij delicatessenzaken, restaurants en wijnwinkels;
Mijn Spaanse delicatessen zijn een unieke relatie- en eindejaarsgeschenk voor ondernemers.
Neem contact met mij als u een echte onderscheidende relatiegeschenk cadeau wilt doen.
Geselecteerd door Cati Gómez
Een deel van de delicatessen die ik importeer, biedt ik aan onder mijn eigen label ‘Selected bij Cati Gómez’. Deze exclusieve producten beschikken over een zeer bijzondere smaak in een zeer hoge kwaliteit. Ik ben trots op mijn persoonlijke selectie om te kunnen leveren aan restaurants, hotels in particulieren.
Producten onder het label ‘Selected bij Cati Gómez’ kunt u vinden in de website https://wijn-jamon.com
Neem voor meer informatie over het assortiment contact met mij op.
E: info@catigomez.nl
La Dehesa de Los Monteros
Ibérico ham met een handtekening. Van zuiver ras ibérico. Bellota 100% ibérico ofwel Pata negra hammen.
Beperkte edities : al de hammen hebben hun eigen identificatienummer.
Het geheim van La Dehesa de los Monteros ligt in het vertrouwen in een uniek persoonlijk project, een droom en een passie.
Al de 100% zuiver ras Ibérico varkens worden gefokt in de Genal Valley (Serranía de Ronda, Málaga).
De kastanje, de perfecte aanvulling van de eikel
En zeer exclusieve en verrassende ham .
La Estrella del Jamón
*La Estrella del Jamón is aangesloten bij de D.O.P. (B.O.B) Teruel.
Teruel is de enige B.O.B. van witte ham soorten in Spanje.
Kwaliteit en smaak. Gemaakt met weinig zout.
In het ambachtelijke proces en de veroudering in de natuurlijke kelder zorgen ervoor dat hun voedings- en organoleptische eigenschappen behouden blijven, en denken aan de smaak van de beste ham van vroeger.
De natuurlijke drogers, gelegen in de provincies Teruel (Monreal del Campo) en Zaragoza (Fuendetodos en Cuarte de Huerva), zijn speciaal gekozen vanwege hun geografische en klimatologische omstandigheden. De koude en droge lucht van deze plaatsen, maken ze de ideale plaatsen om de ham op een langzame en langdurige manier te genezen.
*Deze producten kunt u vinden in alle Hanos vestigingen
ERA ALTA
ERA ALTA
Jamón Ibérico
Jamón Dop Los Pedroches (Villanueva de Córdoba, Córdoba)
Jamones Era Alta is de droom van Antonio Cano, een jonge Iberische varkenshouder en de derde generatie van de familietraditie in de Dehesas van Villanueva de Córdoba, Córdoba(Andalusië)
De zorg en liefde voor raszuivere Ibérico (Iberische) varkens die in vrijheid leven en zich voeden met eikels en grassen in de Dehesas Del Valle de Los Pedroches.
Jamón- Ham en Paleta -schouder met kwaliteit bellota en met BOB –stempel en ook worsten zoals lomo, salami, chorizo.
Producten die op traditionele wijze worden gemaakt, met volgens familietraditie, met kwaliteit en een hart.
Deze bedrijf aangesloten aan de D.O.P. (B.O.B.)Los Pedroches. Een van de vier B.O.B voor de Iberico.
Hammen die onder deze stempel worden geproduceerd zijn een garantie van de EU voor u als consument.
Deze Europese waarderings- en beschermingssysteem dat betrekking heeft op het kwaliteitsbeleid voor landbouwproducten en levensmiddelen.
ERA ALTA garandeert de maximale kwaliteit in 100% Ibérico bellota ham door zijn directe aanwezigheid in alle productiefase.
Jamones EIRIZ Jabugo S.L.
Bedrijf aangesloten aan de D.O.P.(B.O.B) Jabugo
Essentie van het Iberische ras. Kwaliteit en zuiver ras
De drie pijlers van de kwaliteit van producten Jamones EIRIZ:
*Grondstof , 100% pure Iberische varkens, die accumuleren vet onder de huid, spieren infiltreren, dankzij de dagelijkse oefening in de weilanden, veranderde het Iberisch varken voeden eiwit, fosfor, calcium naast ijzer, meervoudig onverzadigde vetzuren, zoals olijfolie en vitamine B1 en B2.
*Voeding: 1 hectare per dier, in onze eigen weiden van de Sierra de Aracena Natuurpark, overgoten montanera in geselecteerde boerderijen.
*Genezing: alleen zeezout, natuurlijk drogen en maanden van rijping met liefde en geduld.