Verwen jezelf met Jamón

Jamon iberico verwen jezelf
Genieten van de Spaanse Jamón ibérico. Waarom?

*Dit heerlijke product heeft niet alleen een indrukwekkende voedingswaarde, maar heeft ook positieve effecten op onze emoties.

*Iberico-ham is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen, en het gezonde vet is een energiebron die helpt om een uitgebalanceerd dieet te behouden. Maar wist je dat je ibérico-ham met vet kunt eten en toch niet aankomt?

Hier zijn enkele positieve punten om in gedachten te houden:

*Jamón ibérico is laag in calorieën in vergelijking met andere vleeswaren.

*Het vet van de Iberico-ham bevat enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die het LDL-cholesterol verminderen en het HDL-cholesterol verhogen.
Iberico-ham is rijk aan eiwitten, wat het gevoel van verzadiging verhoogt en overmatige consumptie voorkomt.

*Het vet van de Jamón ibérico is rijk aan oleïnezuur, dat ontstekingen vermindert en het risico op hart- en vaatziekten vermindert.

* Jamón ibérico is een natuurlijk voedingsmiddel zonder chemische toevoegingen, waardoor het gezonder en veiliger is om te consumeren.
* Jamón ibérico is rijk aan B-vitamines, die helpen het zenuwstelsel gezond te houden.
* Is rijk aan ijzer, dat helpt bij het voorkomen van bloedarmoede en de energie verhoogt.
*Het is rijk aan natuurlijke antioxidanten, die het lichaam beschermen tegen ziekten.
* Jamón ibérico is laag in koolhydraten, waardoor het ideaal is voor koolhydraatarme diëten.

En bovenaal jamón ibérico is een voedingsmiddel dat geluk en plezier brengt, omdat de smaak en geur uniek zijn en het consumeren ervan een ritueel is in de Spaanse cultuur.

❇️ Aarzel dus niet om te genieten van de authentieke Spaanse ibérico-ham tijdens je volgende familiebijeenkomst of vakantie in Spanje. Naast de ongelooflijke voedingswaarde zal het je ook ongeëvenaarde momenten van geluk en plezier bieden. Advies van Cati!

Reacties zijn gesloten.