Cati Gómez

Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.

Cati Gomez cortadora och lärare vid Ham-akademin

Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn. 

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ.  Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.

Hennes balanserade inställning till teori och praktik har gjort det möjligt för henne att förfina sina färdigheter genom åren och entusiastiskt dela med sig av sina kunskaper på The Ham Academy. Cati är inte bara en erfaren Cortadora de Jamón skinkskärare, utan också en expert på skinkområdet och en passionerad pedagog som är engagerad i att föra över sin kärlek till skinka och sin konst till kommande generationer av skinkantusiaster.

skinka-akademi-kurs-skinka-skär-cortador
Skivad spansk skinka, jamon av cati gomez. Cortadora. Cortador
Jamon skuren av Cati Gomez, cortadora
Presentationstallrik skinka skivad. Cortadora. cortador
skär skinka. Cortador kurs. cortadora.
skinka skivad av cati gomez. Skinkskärningskurs. Cortadora. Cortador

Catis utbildning 

 Cortadora de Jamon Professional

EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon

Juni 2013

Bilbao, Spanien

Kurs i händelser och strategier 

EICJ, Escuela el Jamon

Juni 2013

Bilbao, Spanien

Skärspecialkurs och styrelsepresentation

av Virgilio Sanchez

april 2014

Mogarraz, Salamanca

SDEN Vinnivå 2

Vininstitutet

 juni 2016

Rotterdam

Provsmakning och parning av skinka

Sensojamon

Escuela Internacional de cortadores de Jamon

 nov 2017

Ja, Spanien

Specialkurser i skinkskärning och styrelsepresentationer

av Juan Perez

2016 – 2017

San Bartolome de la Torre, Huelva

Specialisering och skärteknikkurs

Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco

april 2017, juli 2018

Puebla de la Calzada, Badajoz

 Mästarklass Corte de Paleta

Axelklippning mästarklass 

av Roberto Gonzalez Santalla

Skolan – Corteacuchillo

Januari 2019, Madrid

Kursanalys Sensoriell del Jamon

 Sensorisk analys av skinkan

Universitetet i Extremadura

Servicio de Análisis och Innovación de Productos de Origen Animal (SIPA)

 februari 2019

Caceres

Certifierad Sumiller Specialiserad på sherryviner

Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen

“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez

 mars 2019

Jerez de la Frontera, Cádiz

Cursus voor gevorderden cortadores

Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje

januari 2020

Villanueva de la Serena, Badajoz

Grundläggande gastronomicertifikat

Vin & Matkurs – Vinstudio

juni-juli 2021

amsterdam

Spaniens skafferikurs

ICEX SPANIEN OCH MAT & VIN FRÅN SPAIN ACADEMY

Madrid maj – juni 2023

Icex Ceco Plattform

Nästa 

Kommer snart

Nästa

Kommer snart