Cati Gómez
Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.
Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ. Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.
Hennes balanserade inställning till teori och praktik har gjort det möjligt för henne att förfina sina färdigheter genom åren och entusiastiskt dela med sig av sina kunskaper på The Ham Academy. Cati är inte bara en erfaren Cortadora de Jamón skinkskärare, utan också en expert på skinkområdet och en passionerad pedagog som är engagerad i att föra över sin kärlek till skinka och sin konst till kommande generationer av skinkantusiaster.






Catis utbildning
Cortadora de Jamon Professional
EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon
Juni 2013
Bilbao, Spanien
Kurs i händelser och strategier
EICJ, Escuela el Jamon
Juni 2013
Bilbao, Spanien
Skärspecialkurs och styrelsepresentation
av Virgilio Sanchez
april 2014
Mogarraz, Salamanca
SDEN Vinnivå 2
Vininstitutet
juni 2016
Rotterdam
Provsmakning och parning av skinka
Sensojamon
Escuela Internacional de cortadores de Jamon
nov 2017
Ja, Spanien
Specialkurser i skinkskärning och styrelsepresentationer
av Juan Perez
2016 – 2017
San Bartolome de la Torre, Huelva
Specialisering och skärteknikkurs
Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco
april 2017, juli 2018
Puebla de la Calzada, Badajoz
Mästarklass Corte de Paleta
Axelklippning mästarklass
av Roberto Gonzalez Santalla
Skolan – Corteacuchillo
Januari 2019, Madrid
Kursanalys Sensoriell del Jamon
Sensorisk analys av skinkan
Universitetet i Extremadura
Servicio de Análisis och Innovación de Productos de Origen Animal (SIPA)
februari 2019
Caceres
Certifierad Sumiller Specialiserad på sherryviner
Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen
“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez
mars 2019
Jerez de la Frontera, Cádiz
Cursus voor gevorderden cortadores
Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje
januari 2020
Villanueva de la Serena, Badajoz
Grundläggande gastronomicertifikat
Vin & Matkurs – Vinstudio
juni-juli 2021
amsterdam
Spaniens skafferikurs
ICEX SPANIEN OCH MAT & VIN FRÅN SPAIN ACADEMY
Madrid maj – juni 2023
Icex Ceco Plattform
Nästa
Kommer snart
Nästa
Kommer snart