De reacties van mijn klanten zijn het mooiste cadeau voor mijn werk”

Wat klanten zeggen over Cati

Ik beveel Cati Gómez zonder twijfel aan, ze is een uitstekende ambassadrice voor Iberische ham in Europa. Al meer dan acht jaar werken we samen met Cati bij de ontwikkeling van onze merken in Centraal-Europa en altijd met zeer goede resultaten. Haar professionaliteit en professionele ontwikkeling in al die jaren hebben we gezien dat haar liefde voor de Iberische ham van Consorcio de Jabugo duidelijk is, evenals haar kennis van het product en haar perfectionering van het snijden van ham, Cati is een zeer empathisch persoon die de klant bereikt. Dit, samen met haar vloeiendheid in het Nederlands, Spaans en Engels, maakt het veel gemakkelijker om de deugden van de ham aan de consument over te brengen.

Juan Luis Galván

Deputy General Manager, Consorcio de Jabugo S.L.

Cati onderscheidt zich door haar professionaliteit in alle opzichten, haar betrokkenheid en haar vermogen om een essentieel onderdeel te worden van alle projecten waaraan ze deelneemt.

Cati is betrokken alsof ze gewoon een ander persoon in ons bedrijf is. Haar grote kennis, zowel van ham als product als van de zakelijke sector in Spanje en West-Europa, maakt haar een onmisbare partner als het gaat om het openen van markten in Europa en het promoten van onze producten.

Cati’s vermogen om contact te maken met mensen en haar enorme kennis over te brengen, zorgt ervoor dat projecten met gegarandeerd succes kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn haar brede visie op de wereld van ham en haar ervaring als handelaar in Nederland en andere Europese landen, een formule die haar tot een business driver maken.

Onze ervaring met Cati Gómez is altijd 10 uit 10 geweest in alle projecten waarin we met haar hebben samengewerkt.

Noelia Gómez Moreda

C.E.O , Sierra Palomera S.L - Mariano Gómez S.A.

Mijn algemene ervaring met Cati is werkelijk onovertroffen. Vanaf de eerste samenwerking tot de laatste was er altijd een geweldige professionele relatie en gemeenschappelijke waarden en filosofie, wat onmisbaar is in de hedendaagse wereld van ham. Het is altijd een plezier om samen te werken met professionals zoals Cati Gómez, die de hamsector verdedigen en het belang geven dat het verdient.

Wat me het meest is bijgebleven in de samenwerking met Cati is de grote professionaliteit in haar werk, toewijding, doorzettingsvermogen, enthousiasme… en als het gaat om snijden, netheid, aanpassen aan de situatie/markt, decoratieve details op tafel… maar bovenal haar grote enthousiasme om de ham wereldwijd uit te breiden en specifiek in Nederland waar ze nu al de referentie is als snijder en voorschrijver van ham.

Ik wil graag haar eerlijkheid, nederigheid en professionaliteit benadrukken samen met het eerdergenoemde enthousiasme dat ze in elke activiteit stopt die ze uitvoert.

Ik zou Cati zeker aanbevelen. Naast het bovengenoemde hebben we een geweldige persoonlijke vriendschapsband die ons verenigt, en dit is te danken aan de wereld van de ham. Dankzij deze sector en het feit dat we dezelfde waarden en principes delen, verloopt alles perfect op professioneel niveau. Het lijdt geen twijfel dat haar diensten zeer aanbevelenswaardig zijn, maar Cati Gómez is dat nog meer als persoon.

 

Felipe González

Export Manager, Fisan ibéricos

Onze algemene ervaring met de diensten van Cati Gómez zijn heel positief. Zij is altijd goed voorbereid en gaat gelijk aan de slag

Het meest opgevallen aan onze ervaring met Cati als professionele hamsnijder en voorschrijver is de goede kennis over de producten uit Andalusië, en de duidelijke uitleg dat zij geef naar de consument.

Wij bevelen Cati aan bij anderen. Zij is de juiste persoon om de kennis over de mooie producten van het Ibérico te delen met andere.

Albert Ensing - Jack Loermans

Directeur inkoop en productie, Van der Zee - Partner van HANOS

Wij hebben al meerdere keren met Cati Gómez mogen samenwerken. Cati is een professionele en charmante hamsnijder die onze gasten een speciale ervaring geeft.

Cati is een kwalitatieve toevoeging op een high-end event. Ze geeft haar bijzondere hammen een extra dimensie.

We zouden zekker Cati Gómez aanbevelen aan anderen, zij is heel professioneel, betrouwbaar en gaat voor kwaliteit.

Samenwerken met Cati is altijd een feest! 

Henry en Laurens van der Loo

Eigenaren, Van der Loo

Het was een genoegen om Cati Gómez bij ons te hebben tijdens de METEC beurs (in Düsseldorf, Duitsland).

Ze was absoluut een grote toegevoegde waarde voor onze stand. Haar service was geweldig en de ham en kaas die ze ons leverde waren uitstekend.

Onze klanten waren blij en wij ook!

Marina Chiavegatto

Communications Department, RUSSULA

Het is een plezier om met Cati  Gómez mee samen te werken. Wij kunnen steeds blind op haar rekeken, haar professionaliteit, klantvriendelijkheid en gastvrijheid zijn onovertreffelijk. Wij kijken er telkens naar uit om haar terug te mogen verwelkomen om onze gasten te laten genieten!

Buiten haar uitmuntende professionaliteit en kennis van haar metier is Cati ook nog eens een voorbeeld van de gekende spaanse gastvrijheid!

Zij is heel proffesioneel, gepassioneerd door haar beroep en zeer gastvriendelijk.

Ik raad Cati absoluut aan!


Paul Cordier

Managing Partner, COGIVA Group

Onderscheidingen

mujeres del jamon tijdens de lezing in de universiteit van cordoba

Skinkekvinne 2018

Een heel mooi moment in haar carrière was toen zij in 2018 werd gekozen als een van de ‘vrouwen van de ham wereld’ samen met andere professionele vrouwen die in deze sector werken. Cati als onderneemster, Cortadora de Jamón en importeur in Nederland gaaf ze een presentatie aan de universiteit van Córdoba over haar ervaring en rol als vrouwen werken in de ham sector.

spanish embassy cortadora

AGACUJ

Agacuj is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in Cádiz en een referentiepunt in Spanje in de wereld van de ham, die verantwoordelijk is voor de bescherming van de cultuur van ham en schouderham. Opgericht door een grote verscheidenheid aan professionals uit de ham sector: fokkers, producenten, dierenartsen, cortadores, centifiers, docenten, onderzoekers, enz.

Cati is sinds 2016 actieve lid van de Raad van Bestuurd van AGACUJ sinds 2017. In het jaar 2023 voltooide het oude bestuur met aan het hoofd de voorzitter Clemente zijn mandaat. Kort daarna besloot een kleine groep toegewijde leden om door te gaan met dit mooie project en werd een nieuw bestuur gepresenteerd met Roberto Santalla als voorzitter en werd bekrachtigd in verkiezingen tijdens de vergadering.
De huidige raad van bestuur van Agacuj: Roberto Santalla voorzitter, Rosa Garcia Valverde, secretaris, Jose Miguel Larrañaga vice-voorzitter, Emiliano de Pedro, Jose Damian Martinez, Cati Gómez.

spanish embassy cortadora

Landsforeningen for skinkeskjærere - ANCJ

Naast lid en Ham snijder van de ANCJ, nationale vereniging van ham snijders van Spanje, https://ancj.org/ Cati maakt sinds 2019 deel uit van het managementteam van de vereniging. Zij is verantwoordelijk voor de afdeling projecten en innovatie.

Deze vereniging zonder winstoogmerk is de enige officiële internationale vereniging van professionele ham snijders en is verantwoordelijk voor het houden van de Spaanse kampioenschappen ham snijden en voor de opleiding van professionele ham snijders.

Cati Gómez als jurylid van de wedstrijd van Cortadores

Jurylid van de wedstrijd van Cortadores de Jamón 2017