Cortadora Profesional voor uw evenement.

Wilt u graag bij uw evenement Spaanse ham live gesneden en mooi presenteert op bord? Dat is de taak van een Cortadora Profesional – Professionele Hamsnijdster. Dankzij haar kennis, vakkundigheid en liefde voor het product, wordt het genieten van Spaanse ham (Ibérico, Pata Negra, Serrano) een onvergetelijke culinaire belevenis.

De aanvulling op uw evenement! Een Cortadora die ham snijdt is een onderscheidend onderdeel van evenementen als bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften of privé feesten.

Dankzij haar kennis, vakkundigheid en liefde voor het product, wordt het genieten van Ibérico- of Pata Negra-ham een onvergetelijke culinaire belevenis voor uw klanten, personeel, familie en vrienden.

U kunt kiezen uit de verschillende kwaliteiten Ibérico, zoals DOP ham (B.O.B.), Bellota 100% Ibérico ofwel Pata Negra, Cebo de campo of Cebo. De  Cortadora adviseer u graag bij de juiste keuze die past bij uw budget.

Een Cortadora Profesional demonstratie is ook geschikt voor (informele) bijeenkomsten en business meetings en is een bijzondere en exclusieve aanvulling op elk feest. Ook voor cateraars, evenementenbureaus en restaurants verzorg zij deze demonstraties graag.
Omdat de snijtechnieken identiek zijn, verzorg zij op verzoek ook demonstraties met Italiaanse gedroogde hammen, prosciutto.