“Sharing the stories of love & flavour behind the ham”
“Tastes and emotions”

The Lady of the Ham 

The Lady of the Ham” is een uniek en onderscheidend concept dat weergeeft wat Cati Gómez betekent en wat zij omvat als professional in de ham sector.

Daarnaast vertegenwoordigt haar visie, haar kennis en passie, evenals haar vermogen om contact te maken met het publiek. Dit samen met een diep respect voor elke ham en elk merk en voor de mensen achter elke ham die dankzij hun werk zo’n uniek product mogelijk maken en dat Cati weerspiegelt en weet over te brengen in elk evenement en met elke plak.

Haar expertise in de wereld van de Spaanse ham wordt alleen geëvenaard door haar enthousiasme om deze met anderen te delen, en haar verfijnde benadering van het ambacht is een bewijs van haar toewijding aan kwaliteit en traditie.

“Ik help u graag de geheimen van de ham wereld te ontdekken en te genieten van een unieke ervaring”.

¡Hola!  Soy Cati Gómez, “The Lady of the Ham”.

spanish embassy cortadora
spanish embassy cortadora

The Lady of the Ham, Cati Gómez is een charismatische zakenvrouw die een unieke mix van kennis, talent, professionaliteit, elegantie, liefde voor alle soorten ham en een niet aflatende passie belichaamt.

Haar vermogen om de verhalen en passie achter elke ham en de mensen die het produceren over te brengen, kan bedrijven helpen emotioneel verbinding te maken met hun klanten en een sterke band op te bouwen.

Ze heeft ruime ervaring in de sector, waardoor ze gepersonaliseerde oplossingen, advies en diensten kan bieden die zijn aangepast aan de behoeften van elke klant.

Maak kennis met Cati Gómez, de meesterlijke Cortadora de Jamón die met haar expertise en passie de wereld van de ham verrijkt. Ontdek de wereld van ham met Cati en laat je verleiden door de ongeëvenaarde smaakbeleving die zij kan creëren.

Zij is een onafhankelijke professional met uitgebreide kennis van het product en de snijtechnieken met een unieke visie om het product te presenteren op evenementen en beurzen en de sterke punten ervan op de markt te benadrukken.

Bovendien beperkt haar benadering zich niet alleen tot de techniek en de kennis over het product; Cati geloof ook dat de presentatie van de ham zelf een vorm van kunst is. Daarom heeft zij haar eigen stempel toegevoegd aan haar werk, de vrouwelijke en elegante touch die goed past bij elke ham.

Elk detail wordt tot in de puntjes verzorgd, van de adviseren of keuze van de ham tot het snijden en presenteren ervan, altijd met een verfijnde presentatie.

Cati Gomez cortadora de jamon the lady of the ham slicing iberico ham en alle soorten ham

The Lady of the Ham 

Al met al is “The Lady of the Ham” een concept dat dit alles omvat in de figuur van een professionele, deskundige, charismatische vrouw, met een groot talent om in contact te komen met het publiek en een grote sympathie en enthousiasme.

Kortom, als u op zoek bent naar iemand die u kan begeleiden in de wereld van Spaanse Jamón – ham of Italiaanse prosciutto crudo, of als u gewoon wilt genieten van goede ham gepresenteerd op een elegante en verfijnde manier, aarzel dan niet om contact op te nemen met Cati Gómez.

Course en trainingen spaanse ham