The Lady of the Ham

 

Sjiek en elegant met de smaak van puur Spaanse passie! 

-The Lady of the Ham –                       

 

 

The Lady of the Ham 

Cati Gómez is de educator en Spaanse Ham , Spaanse Jamón specialist (Jamón Ibérico, Dop Teruel, IGP Trevélez, Serrano  ).

 Cati zal je uitleggen wat de kenmerken zijn van de verschillende soorten ham en wat zit er achter de term  Pata Negra

Zij laat zien en proeven wat de essentie van de Ham is.  Cati Gómez geef opleidingen, presentaties, lessen, masterclasses, workshops bij horeca opleidingen, bedrijven en consumenten.

Het is mijn missie om mensen te inspireren en enthousiast te maken voor de Spaanse ham en alles daar omheen. Elke dag leer ik zelf nog meer over dit verrukkelijke product en al deze kennis geef ik graag door. Zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met het échte verhaal. Een verhaal waarbij mijn Spaanse achtergrond, mijn ervaringen en cursussen/studies en grote passie voor Spaanse ham bij elkaar komen. Van de ontstaansgeschiedenis tot aan de betekenis en mogelijkheden van dit pure product in de huidige gastronomische wereld.

spanish embassy cortadora Slicing ibérico ham at event in the Spanish Embassy (Den Haag)

 

masterclass spanish ham Instituto Cervantes Masterclass about the Spanish Ham – Jamón in Cervantes Institute. Cati Gómez, The Lady of the Ham

Zoekt u een professionele met uitstekende didactische vaardigheden en niet te vergeten een groot hart voor de Spaanse Jamón -ham? Met Cati Gómez haalt u een bijzondere combinatie van kennis, ervaring en passie binnen!

 

Cati Gómez-Maestra Cortadora als gastdocent

Educatie op horeca opleidingen

Mijn kennis over de Spaanse ham draag ik ook graag over op jonge mensen die studeren aan horeca-opleidingen.
In een of meerdere lessen / masterclasses laat ik zien en proeven wat de essentie van de Spaanse ham is.
Welke verschillende kwaliteiten er zijn en hoe je deze kan bepalen op basis van herkomst.
De wijze waarop de ham op professionele wijze gesneden dient te worden.
Allemaal leerstof die door leerling koks of leerlingen in de bediening interessant gevonden worden.

Zeker ook voor de opleidingen tot gastronoom en/of sommelier zijn mijn lessen van toegevoegde waarde.

 

 

 

Hieronder kunt u zien een aantal voorbeelden van de gerealiseerde activiteiten en diensten 

Gastles bij een Horeca opleiding 

Jurylid wedstrijd van Cortadores in Los Pedroches

Gastdocent  Spaanse Ham bij horeca school

Masterclass pairing spaanse ham & wijn

Reacties zijn gesloten.