Cati Gómez
Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.
Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ. Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.
Il suo approccio equilibrato alla teoria e alla pratica le ha permesso di affinare le sue competenze nel corso degli anni e di condividere le sue conoscenze con entusiasmo presso The Ham Academy. Cati non è solo un'esperta Cortadora de Jamón, tagliatrice di prosciutto, ma anche un'esperta nel campo del prosciutto e un'appassionata educatrice che si impegna a trasmettere il suo amore per il prosciutto e la sua arte alle future generazioni di appassionati del prosciutto.






L'educazione di Cati
Tagliatrice di prosciutto professionale
EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon
Giugno 2013
Bilbao, Spagna
Corso Eventi e strategie
EICJ, Escuela el Jamon
Giugno 2013
Bilbao, Spagna
Corso di specialità di taglio e presentazione a bordo
di Virgilio Sanchez
aprile 2014
Mogarraz, Salamanca
SDEN Vino livello 2
L'Istituto del Vino
Giugno 2016
Rotterdam
Cata y Maridage de Jamón
Sensojamon
Escuela Internacional de cortadores de jamon
Novembre 2017
Sì, la Spagna
Corsi di specialità di taglio del prosciutto e presentazioni a bordo
di Juan Perez
2016 – 2017
San Bartolomé de la Torre, Huelva
Corso di specializzazione e tecniche di taglio
Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco
Aprile 2017, luglio 2018
Puebla de la Calzada, Badajoz
Masterclass sul taglio del prosciutto Schoulder
Master class sul taglio delle spalle
di Roberto González Santalla
La scuola – Corteacuchillo
Gennaio 2019, Madrid
Corso Analisi Sensoriale del Prosciutto
Analisi sensoriale del prosciutto
Università dell'Estremadura
Servizio di analisi e innovazione di prodotti di origine animale (SIPA)
Febbraio 2019
Cáceres
Sumiller certificato Specializzato in vini Sherry
Consiglio regolatore delle denominazioni di origine
“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez
Marzo 2019
Jerez de la Frontera, Cadice
Cursus voor gevorderden cortadores
Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje
Gennaio 2020
Villanueva de la Serena, Badajoz
Certificato Gastronomia Base
Corso Enogastronomia – Wine Studio
Giugno-luglio 2021
Amsterdam
Il corso della dispensa spagnola
ICEX SPAGNA E CIBO E VINI DELLA SPAGNA ACADEMY
Madrid maggio – giugno 2023
Piattaforma Icex Ceco
Prossimo
Prossimamente
Prossimo
Prossimamente