Cati Gómez
Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.
Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ. Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.
Ihr ausgewogener Ansatz in Theorie und Praxis hat es ihr ermöglicht, ihre Fähigkeiten im Laufe der Jahre zu verfeinern und ihr Wissen mit Begeisterung an der Ham Academy weiterzugeben. Cati ist nicht nur eine erfahrene Schinkenschneiderin der Cortadora de Jamón, sondern auch eine Expertin auf dem Gebiet des Schinkens und eine leidenschaftliche Pädagogin, die sich dafür einsetzt, ihre Liebe zum Schinken und ihre Kunst an zukünftige Generationen von Schinkenliebhabern weiterzugeben.






Catis Ausbildung
Cortadora de Jamon Professional
EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon
Juni 2013
Bilbao, Spanien
Veranstaltungs- und Strategiekurs
EICJ, Escuela el Jamon
Juni 2013
Bilbao, Spanien
Spezialkurs Schneiden und Vorstandspräsentation
von Virgilio Sanchez
April 2014
Mogarraz, Salamanca
SDEN Weinstufe 2
Das Weininstitut
Juni 2016
Rotterdam
Verkostung und Zusammenstellung von Schinken
Sensojamon
Escuela Internacional de cortadores de Jamon
November 2017
Ja, Spanien
Kurse zum Schneiden von Spezialschinken und Präsentationen an der Tafel
von Juan Perez
2016 – 2017
San Bartolomé de la Torre, Huelva
Spezialisierungs- und Schneidtechnikkurs
Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco
April 2017, Juli 2018
Puebla de la Calzada, Badajoz
Meisterkurs zum Schneiden von Schulterschinken
Meisterkurs zum Schulterschneiden
von Roberto Gonzalez Santalla
Die Schule – Corteacuchillo
Januar 2019, Madrid
Kurs zur sensorischen Analyse von Schinken
Sensorische Analyse des Schinkens
Universität Extremadura
Servicio de Análisis e Innovación de origen Productos de Animal (SIPA)
Februar 2019
Cáceres
Zertifizierter Sumiller, spezialisiert auf Sherry-Weine
Consejo Regulador de las Denominaciones de Origenes
„Jerez-Xérès-Sherry“ – „Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda“ – „Vinagre de Jerez“.
März 2019
Jerez de la Frontera, Cádiz
Cursus voor gevorderden cortadores
Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje
Januar 2020
Villanueva de la Serena, Badajoz
Grundzertifikat Gastronomie
Wein- und Essenskurs – Weinstudio
Juni-Juli 2021
Amsterdam
Spaniens Pantry-Kurs
ICEX SPAIN UND ESSEN & WEINE VON DER SPAIN ACADEMY
Madrid Mai – Juni 2023
Icex Ceco-Plattform
Nächste
Demnächst
Nächste
Demnächst