Cati Gómez

Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.

Cati Gomez Cortadora und Lehrerin der Ham-Akademie

Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn. 

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ.  Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.

Ihr ausgewogener Ansatz in Theorie und Praxis hat es ihr ermöglicht, ihre Fähigkeiten im Laufe der Jahre zu verfeinern und ihr Wissen mit Begeisterung an der Ham Academy weiterzugeben. Cati ist nicht nur eine erfahrene Schinkenschneiderin der Cortadora de Jamón, sondern auch eine Expertin auf dem Gebiet des Schinkens und eine leidenschaftliche Pädagogin, die sich dafür einsetzt, ihre Liebe zum Schinken und ihre Kunst an zukünftige Generationen von Schinkenliebhabern weiterzugeben.

ham-academy-course-ham-cutting-cortador
In Scheiben geschnittener spanischer Schinken, Jamon von Cati Gomez. Cortadora. Cortador
Von Cati Gomez geschnittener Schinken, Cortadora
Präsentationsteller Schinken in Scheiben geschnitten. Cortadora. Cortador
Schinken schneiden. Cortador-Kurs. cortadora.
Schinken in Scheiben geschnitten von Cati Gomez. Kurs zum Schneiden von Schinken. Cortadora. Cortador

Catis Ausbildung 

 Cortadora de Jamon Professional

EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon

Juni 2013

Bilbao, Spanien

Veranstaltungs- und Strategiekurs 

EICJ, Escuela el Jamon

Juni 2013

Bilbao, Spanien

Spezialkurs Schneiden und Vorstandspräsentation

von Virgilio Sanchez

April 2014

Mogarraz, Salamanca

SDEN Weinstufe 2

Das Weininstitut

 Juni 2016

Rotterdam

Verkostung und Zusammenstellung von Schinken

Sensojamon

Escuela Internacional de cortadores de Jamon

 November 2017

Ja, Spanien

Kurse zum Schneiden von Spezialschinken und Präsentationen an der Tafel

von Juan Perez

2016 – 2017

San Bartolomé de la Torre, Huelva

Spezialisierungs- und Schneidtechnikkurs

Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco

April 2017, Juli 2018

Puebla de la Calzada, Badajoz

 Meisterkurs zum Schneiden von Schulterschinken

Meisterkurs zum Schulterschneiden 

von Roberto Gonzalez Santalla

Die Schule – Corteacuchillo

Januar 2019, Madrid

Kurs zur sensorischen Analyse von Schinken

 Sensorische Analyse des Schinkens

Universität Extremadura

Servicio de Análisis e Innovación de origen Productos de Animal (SIPA)

 Februar 2019

Cáceres

Zertifizierter Sumiller, spezialisiert auf Sherry-Weine

Consejo Regulador de las Denominaciones de Origenes

„Jerez-Xérès-Sherry“ – „Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda“ – „Vinagre de Jerez“.

 März 2019

Jerez de la Frontera, Cádiz

Cursus voor gevorderden cortadores

Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje

Januar 2020

Villanueva de la Serena, Badajoz

Grundzertifikat Gastronomie

Wein- und Essenskurs – Weinstudio

Juni-Juli 2021

Amsterdam

Spaniens Pantry-Kurs

ICEX SPAIN UND ESSEN & WEINE VON DER SPAIN ACADEMY

Madrid Mai – Juni 2023

Icex Ceco-Plattform

Nächste 

Demnächst

Nächste

Demnächst