Cati Gómez
Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.
Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn.

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ. Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.
Hendes afbalancerede tilgang til teori og praksis har gjort hende i stand til at forfine sine færdigheder gennem årene og dele sin viden med entusiasme på The Ham Academy. Cati er ikke kun en erfaren Cortadora de Jamón, skinkeskærer, men også en ekspert på skinkeområdet og en passioneret underviser, der er forpligtet til at give sin kærlighed til skinke og sin kunst videre til fremtidige generationer af skinkeentusiaster.






Catis uddannelse
Cortadora de Jamon Professional
EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon
juni 2013
Bilbao, Spanien
Kursus i begivenheder og strategier
EICJ, Escuela el Jamon
juni 2013
Bilbao, Spanien
Skærespecialkursus og bestyrelsespræsentation
af Virgilio Sanchez
april 2014
Mogarraz, Salamanca
SDEN Vin niveau 2
Vininstituttet
juni 2016
Rotterdam
Smagning og parring af skinke
Sensojamon
Escuela Internacional de cortadores de Jamon
november 2017
Ja, Spanien
Specialkurser i skinkeskæring og tavlepræsentationer
af Juan Perez
2016 – 2017
San Bartolome de la Torre, Huelva
Specialisering og skæreteknik kursus
Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco
april 2017, juli 2018
Puebla de la Calzada, Badajoz
Schoulder skinkeskæring mesterklasse
Skulderskæring mesterklasse
af Roberto Gonzalez Santalla
Skolen – Corteacuchillo
januar 2019, Madrid
Kursusanalyse Sensorisk del Jamon
Sensorisk analyse af skinken
Universitetet i Extremadura
Servicio de Análisis og Innovación de Productos de Origen Animal (SIPA)
februar 2019
Caceres
Certificeret Sumiller Specialiseret i sherryvine
Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen
“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez
marts 2019
Jerez de la Frontera, Cádiz
Cursus voor gevorderden cortadores
Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje
januar 2020
Villanueva de la Serena, Badajoz
Grundlæggende gastronomicertifikat
Vin & Madkursus – Vinstudie
juni-juli 2021
Amsterdam
Spaniens Pantry kursus
ICEX SPANIEN OG MAD & VINE FRA SPAIN ACADEMY
Madrid maj – juni 2023
Icex Ceco Platform
Næste
Kommer snart
Næste
Kommer snart