Cati Gómez

Met meer dan tien jaar ervaring als cortadora profesional de jamón,professionele ham snijder, is Cati Gómez een opmerkelijke figuur in de wereld van het snijden en de ham cultuur. Haar passie voor de kunst van het snijden komt tot uiting in haar carrière, waarin ze heeft gewerkt op verschillende plekken over de hele wereld en unieke vaardigheden en kennis heeft opgedaan in elke ervaring.

Cati Gomez cortadora og lærer på Ham-akademiet

Cati heeft niet alleen waardevolle praktijkervaring opgebouwd, maar heeft zich ook voortdurend ingezet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sector. Cati verbetert haar technieken voortdurend door cursussen en masterclasses te volgen bij andere meesters en snijprofessionals in Spanje. Cati zorg dat haar vaardigheden in het ham snijden voortdurend in ontwikkeling zijn. 

Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is zij officieel cortadora, lid en member van de raad van bestuurd van de enige officiële vereniging voor cortadores van de wereld en een referentie in de cortador en cortadora wereld, https://ancj.org/asociados-as/de Nationale Vereniging van cortadores de jamón van Spanje, ANCJ.  Naast dat ze deel uitmaakt van de raad van bestuur, is Cati onlangs verkozen tot tweede vice-president van genoemde vereniging.

Hendes afbalancerede tilgang til teori og praksis har gjort hende i stand til at forfine sine færdigheder gennem årene og dele sin viden med entusiasme på The Ham Academy. Cati er ikke kun en erfaren Cortadora de Jamón, skinkeskærer, men også en ekspert på skinkeområdet og en passioneret underviser, der er forpligtet til at give sin kærlighed til skinke og sin kunst videre til fremtidige generationer af skinkeentusiaster.

skinke-akademi-kursus-skinke-skæring-cortador
Skiveskåret spansk skinke, jamon af cati gomez. Cortadora. Cortador
Jamon skåret af Cati Gomez, cortadora
Præsentationsplade skinke i skiver. Cortadora. cortador
skære skinke. Cortador kursus. cortadora.
skinke skåret af cati gomez. Skinkeskæringskursus. Cortadora. Cortador

Catis uddannelse 

 Cortadora de Jamon Professional

EICJ Escuela Internacional de Cortadores de Jamon

juni 2013

Bilbao, Spanien

Kursus i begivenheder og strategier 

EICJ, Escuela el Jamon

juni 2013

Bilbao, Spanien

Skærespecialkursus og bestyrelsespræsentation

af Virgilio Sanchez

april 2014

Mogarraz, Salamanca

SDEN Vin niveau 2

Vininstituttet

 juni 2016

Rotterdam

Smagning og parring af skinke

Sensojamon

Escuela Internacional de cortadores de Jamon

 november 2017

Ja, Spanien

Specialkurser i skinkeskæring og tavlepræsentationer

af Juan Perez

2016 – 2017

San Bartolome de la Torre, Huelva

Specialisering og skæreteknik kursus

Maestro Cortador Pedro Jose Pérez Casco

april 2017, juli 2018

Puebla de la Calzada, Badajoz

 Schoulder skinkeskæring mesterklasse

Skulderskæring mesterklasse 

af Roberto Gonzalez Santalla

Skolen – Corteacuchillo

januar 2019, Madrid

Kursusanalyse Sensorisk del Jamon

 Sensorisk analyse af skinken

Universitetet i Extremadura

Servicio de Análisis og Innovación de Productos de Origen Animal (SIPA)

 februar 2019

Caceres

Certificeret Sumiller Specialiseret i sherryvine

Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen

“Jerez-Xérès-Sherry” – “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” – “Vinagre de Jerez

 marts 2019

Jerez de la Frontera, Cádiz

Cursus voor gevorderden cortadores

Gegeven door de Maestros Cortadores en Kampionen van Spanje

januar 2020

Villanueva de la Serena, Badajoz

Grundlæggende gastronomicertifikat

Vin & Madkursus – Vinstudie

juni-juli 2021

Amsterdam

Spaniens Pantry kursus

ICEX SPANIEN OG MAD & VINE FRA SPAIN ACADEMY

Madrid maj – juni 2023

Icex Ceco Platform

Næste 

Kommer snart

Næste

Kommer snart