Eventplanlægger
“Een bijzonder evenement verdient een unieke ervaring.”
Als Cortadora de Jamón (ham carver) breng ik de smaak van Spaanse jamón én Italiaanse prosciutto tot leven – met de kunst van het snijden, de cultuur en de verhalen erachter.
Geboren en getogen in Spanje en al 24 jaar woonachtig in Nederland, werk ik sinds 2013 als ondernemer en professionele ham carver & educator in de Benelux en Europa. Ik heb mijn vakmanschap en kennis gepresenteerd op internationale beurzen en evenementen, en werk voor importeurs, producenten, bedrijven en cateringpartners.
Elk evenement is uniek – daarom werk ik uitsluitend met maatwerk.
Ik luister aandachtig naar uw wensen en vertaal deze in een voorstel dat perfect aansluit bij het type evenement, de locatie en het aantal gasten.
Met Spaans (moedertaal), Nederlands en Engels verbind ik op een natuurlijke manier met een internationaal publiek – waarbij ik met mijn aanwezigheid en kennis bruggen bouw en mensen weet te raken én te inspireren.
Na ontvangst van uw aanvraag neem ik persoonlijk contact met u op om de details door te spreken en samen een ervaring te creëren die blijvend indruk maakt.
Eventplanlægger
“Een bijzonder evenement verdient een unieke ervaring.”
Live snijden van Spaanse jamón en Italiaanse prosciutto – met verhalen die raken en inspireren
“Een bijzonder evenement verdient een unieke ervaring.”
Als Cortadora de Jamón (ham carver) breng ik de smaak van Spaanse jamón én Italiaanse prosciutto tot leven – met de kunst van het snijden, de cultuur en de verhalen erachter.
Geboren en getogen in Spanje en al 24 jaar woonachtig in Nederland, werk ik sinds 2013 als ondernemer en professionele ham carver & educator in de Benelux en Europa. Ik heb mijn vakmanschap en kennis gepresenteerd op internationale beurzen en evenementen, en werk voor importeurs, producenten, bedrijven en cateringpartners.
Elk evenement is uniek – daarom werk ik uitsluitend met maatwerk.
Ik luister aandachtig naar uw wensen en vertaal deze in een voorstel dat perfect aansluit bij het type evenement, de locatie en het aantal gasten.
Met Spaans (moedertaal), Nederlands en Engels verbind ik op een natuurlijke manier met een internationaal publiek – waarbij ik met mijn aanwezigheid en kennis bruggen bouw en mensen weet te raken én te inspireren.
Na ontvangst van uw aanvraag neem ik persoonlijk contact met u op om de details door te spreken en samen een ervaring te creëren die blijvend indruk maakt.