Delicatessen import

Delicatessen import

Delicatessen import. Op mijn reis naar Spanje ben ik altijd op zoek naar unieke delicatessen van kleine producenten die met hart en ziel aan hun productwerken werken. Producten met een verhaal. Mijn vondsten zijn voor consumenten verkrijgbaar bij delicatessenzaken, restaurants in wijnwinkels; http://wine2proof.nl/  ,  http://www.ertepeller.nl

Mijn Spaanse delicatessen zijn een unieke relatie- en eindjaarsgeschenk voor ondernemers. Neem contact met mij als u een echte onderscheidende relatiegeschenk cadeau wilt doen.

 

Geselecteerd door Cati Gómez

Een deel van de delicatessen die ik importeer, biedt ik aan onder mijn eigen label ‘Selected bij Cati Gómez’. Deze exclusieve producten beschikken over een zeer bijzondere smaak in een zeer hoge kwaliteit. Ik ben trots op mijn persoonlijke selectie om te kunnen leveren aan restaurants, hotels in particulieren.

Producten onder het label ‘Selected bij Cati Gómez’ worden verkocht in mijn exclusieve winkel bij Wine2proof, in de Proeffabriek in Veghel.

Neem voor meer informatie over het assortiment contact met mij op.

 

 

 La Dehesa de Los Monteros

 

 

 

 

Ibérico ham met een handtekening. Van zuiver ras ibérico. Bellota 100% ibérico ofwel Pata negra hammen.

Beperkte edities : al de hammen  hebben hun eigen identificatienummer.

Het geheim van La Dehesa de los Monteros ligt in het vertrouwen in een uniek persoonlijk project, een droom en een passie. 

Al de 100% zuiver ras Ibérico varkens worden gefokt in de Genal Valley (Serranía de Ronda, Málaga).

De kastanje, de perfecte aanvulling van de eikel

En zeer exclusieve en verrassende ham .

 

La Estrella del Jamón

 

 

 

 

La Estrella del Jamón is aangesloten bij de D.O.P. (B.O.B) Teruel.

Teruel is de enige B.O.B. van witte ham soorten in Spanje.

Kwaliteit en smaak. Gemaakt met weinig zout.

In het ambachtelijke proces en de veroudering in de natuurlijke kelder zorgen ervoor dat hun voedings- en organoleptische eigenschappen behouden blijven, en denken aan de smaak van de beste ham van vroeger.

De natuurlijke drogers, gelegen in de provincies Teruel (Monreal del Campo) en Zaragoza (Fuendetodos en Cuarte de Huerva), zijn speciaal gekozen vanwege hun geografische en klimatologische omstandigheden. De koude en droge lucht van deze plaatsen, maken ze de ideale plaatsen om de ham op een langzame en langdurige manier te genezen.

B.O.B. hammen, E.T.G hammen, serrano hammen.

 

Encinares del Sur

 

 

 

Het merk Encinares del Sur hoort bij het bedrijf Dehesas Reunidas S.L.

Deze wordt gevormd door boeren die generaties geleden zijn gesticht in vier grote valleien van de provincies Córdoba, Badajoz en Ciudad Real.

Deze bedrijf aangesloten aan de D.O.P. (B.O.B.)Los Pedroches. Een van de vier B.O.B voor de Iberico. Hammen die onder deze stempel worden geproduceerd zijn een garantie van de EU voor u als consument.

Deze Europese waarderings- en beschermingssysteem dat betrekking heeft op het kwaliteitsbeleid voor landbouwproducten en levensmiddelen.

Food Award van Spanje 2017 voor de beste Ibérico Bellota Ham.

In de categorie “Jamón de Bellota Ibérico” was de Bellota  100% Ibérico van  “Encinares del Sur” van de BOB Los Pedroches, gepresenteerd door Dehesas Reunidas, SL uit Belmez (Córdoba), de winnaar van de Food Award van Spanje.

Dehesas Reunidas garandeert de maximale kwaliteit in 100%  Ibérico bellota ham door zijn directe aanwezigheid in alle productiefase. 

 

 

Jamones EIRIZ Jabugo S.L.

 

 

 

 

 

Bedrijf aangesloten aan de D.O.P.(B.O.B) Jabugo

Essentie van het Iberische ras. Kwaliteit en zuiver ras

De drie pijlers van de  kwaliteit van producten Jamones EIRIZ:

*Grondstof , 100% pure Iberische varkens, die accumuleren vet onder de huid, spieren infiltreren, dankzij de dagelijkse oefening in de weilanden, veranderde het Iberisch varken voeden eiwit, fosfor, calcium naast ijzer, meervoudig onverzadigde vetzuren, zoals olijfolie en vitamine B1 en B2.

*Voeding: 1 hectare per dier, in onze eigen weiden van de Sierra de Aracena Natuurpark, overgoten montanera in geselecteerde boerderijen.

*Genezing: alleen zeezout, natuurlijk drogen en maanden van rijping met liefde en geduld.

Reacties zijn gesloten.