Cortadora de Jamón

“Carving Ham it’s not a woman thing or a man thing. It’s just a professional thing”.  Cati Gómez 

Cati Gómez de onafhankelijke Cortadora Profesional de Jamón  

Als onafhankelijke Cortadora verzorg ik presentaties, demo’s en Masterclasses in opdracht van importeurs en leveranciers van hammen zowel in Nederland als in andere landen. Door mijn onafhankelijkheid ben ik in staat om elke ham te snijden en er onpartijdig over te kunnen vertellen.

Daarbij vertegenwoordig ik verschillende merken van Spaanse ham in Europa.

Naast de theoretische kennis en praktische vaardigheden die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd, voeg ik de diepe liefde en respect die ik voor de Spaanse ham voel toe.

Ik ben representatief, beschik over goede didactische vaardigheden, werk klantgericht, ben flexibel en communicatief sterk. Daarnaast ben ik loyaal aan elke opdrachtgever.

Elke opdrachtgever krijgt van mij de juiste aandacht en inzet.

Ik ben een Spaanse vrouw en beheers naast het Spaans ook de Nederlandse en Engelse taal.

Onafhankelijke Cortadora voor leveranciers

VAN DER ZEE

Partner van Hanos

TASTETREE

MEDAILLON TOPVLEES

Onafhankelijke Cortadora voor ham producenten

LA ESTRELLA DEL JAMÓN

CAPA NEGRA

ANTONIO ÁLVAREZ JAMONES

Het vak rondom de ham.

De Cortador (mannelijk) en Cortadora (vrouwelijk) is als professionele hamsnijder diepgeworteld in de Spaanse cultuur en onlosmakelijk verbonden aan hammen als Serrano en Ibérico.

Ook bij events in de persoonlijke sfeer zoals feesten en bruiloften is het onderscheidend om een Cortador of Cortadora een demonstratie te laten verzorgen inclusief een mooie bordpresentatie en om de gasten te laten genieten van de smaak van Spaanse ham.

Een Cortador of Cortadora is meer dan een ham verkoper, het is een professional met ruime kennis van alle soorten hammen, die beheerst alle snij technieken en die daarbij elke ham zorgvuldig behandeld en presenteert aan het publiek.

Reacties zijn gesloten.